- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
blueMerle #12 üzenetére
alapvetően ezek a tabletek szerintem addig jók, amíg csak ilyen film/képnézegetésre akarod használni. mondjuk kicsit drágák ahhoz, de mondjuk egy tegra2 gép már elég tekintélyes teljesítményt tud felmutatni, bizonyos területe és jól optimalizálva még jobbat is, mint egy netbook. a különbség az, hogy a netbookok nagy részét összedobálták ilyen megmaradt és kifutó/elavuló alkatrészekből, addig úgy tűnik, hogy ezekbe a tabletekbe mobil fronton komolyabb hardver kerül. mondjuk egy ilyen tablet maemo-val igen szépen muzsikálhat.
amúgy a gépelés problémákra nem tudom mennyire működő, de szeritnem valószínűleg nem rossz megoldás egy BT-os billentyűzet, ilyeneket már évek óta lehet kapni pda-khoz is, összehajtogatható, kis helyen elfér.
ha van benne rendes usb és/vagy kártyaolvasó, akkor lehet péládul fényképezőről rátölteni képeket, videókat, és kicsit nagyobban végignézni, illetve egy hdmi-vel lehet kikötni tévére is akár. illetve biztos láttad azt a tegrás (vagy tegra2-s?) bemutató videót, amikor azzal a zombi-lövős játékkal játszik a srác. ez utóbbit péládul netbookkal nem tudod megtenni.
szóval szerintem nem haszontalan eszközök, de a sikerességét a célcsoport pénztárcája és a marketing mértéke fogja eldönteni. én nem vennék ilyet, mert egy laptop és egy felső kategóriás telefon mellé felesleges, de akinek ezek nincsenek, annak akár jó is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Le Mans Ultimate
- Horgász topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged