Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz blueMerle #12 üzenetére

alapvetően ezek a tabletek szerintem addig jók, amíg csak ilyen film/képnézegetésre akarod használni. mondjuk kicsit drágák ahhoz, de mondjuk egy tegra2 gép már elég tekintélyes teljesítményt tud felmutatni, bizonyos területe és jól optimalizálva még jobbat is, mint egy netbook. a különbség az, hogy a netbookok nagy részét összedobálták ilyen megmaradt és kifutó/elavuló alkatrészekből, addig úgy tűnik, hogy ezekbe a tabletekbe mobil fronton komolyabb hardver kerül. mondjuk egy ilyen tablet maemo-val igen szépen muzsikálhat.

amúgy a gépelés problémákra nem tudom mennyire működő, de szeritnem valószínűleg nem rossz megoldás egy BT-os billentyűzet, ilyeneket már évek óta lehet kapni pda-khoz is, összehajtogatható, kis helyen elfér.

ha van benne rendes usb és/vagy kártyaolvasó, akkor lehet péládul fényképezőről rátölteni képeket, videókat, és kicsit nagyobban végignézni, illetve egy hdmi-vel lehet kikötni tévére is akár. illetve biztos láttad azt a tegrás (vagy tegra2-s?) bemutató videót, amikor azzal a zombi-lövős játékkal játszik a srác. ez utóbbit péládul netbookkal nem tudod megtenni.

szóval szerintem nem haszontalan eszközök, de a sikerességét a célcsoport pénztárcája és a marketing mértéke fogja eldönteni. én nem vennék ilyet, mert egy laptop és egy felső kategóriás telefon mellé felesleges, de akinek ezek nincsenek, annak akár jó is lehet.

Új hozzászólás Aktív témák