Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• t-bali3

senior tag

Látom, mint mindig, most is idegyűltek a business notis arcok…a GT 685-ös messze nem új kinézetű modell, előtte ugyanebben a külsőben már megjelent a GX660 és a GT680 is. Ha visszanézném a fórumot, biztos ott is megtalálnám ezeket a hozzászólásokat (karácsonyfa, rondaság, stb…).
    Nekem még az első széria a GX660 van, a külső ugye szubjektív, szerintem egész jól néz ki, céges Hp Elitebookokkal (8540, 8560) összehasonlítva kinézetben nem marad el (azokban kifejezetten nagyot csalódtam mikor megláttam őket, letisztultság ide vagy oda), összeszerelési- és gondolom alkatrész minőségben már igen, de ez a gép, amikor vettem a megfizethető gamer volt, bőven az ASUS G73 alá árazva, vehettem volna drágábban business kategóriát, csak azzal nem játszottam volna...
    Mi az, ami még visszatérő probléma, ja igen a világítás: jelzem, hogy kikapcsolható, én az elején megnéztem milyen, aztán kikapcsoltam. Ezek után kb soha nem venné észre senki, hogy tud világítani, csak ha a gazdája az ellenkezőjét akarja. Tudom persze a képeken úgy van, de az csak a feltűnés kedvéért.
    Több mint 1 éve használom, semmi probléma nem volt eddig vele, a linkelt tesztek is jót írtak róluk, de nyilván ez a mélypont, ha egyszer valaki megírta…

Majd persze 5 év múlva megírom, hogy bírja-e még ellenben egy kifektethetetlen vállalati notebookkal, csak addigra már nem lesz meg, mert a cégekkel, üzletemberekkel szemben én max 2-3 évre tervezek egy géppel.

Új hozzászólás Aktív témák