- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
#08299776 #19 üzenetére
Köszi a felsorolást! Hát való igaz, hogy a PA felett eljárt rendesen az idő, igazán remélem, hogy a PipeWire teljesen le tudja cserélni majd. A polkit olyan, amilyen, Windows alatt nem igen tudom, hogy létezne alternatívája, tudtommal ott vagy rendszergazda vagy, vagy mezei user és nincs átmenet jogokban, szóval erről nem tudok nyilatkozni. A systemd meg meglepő módon egyre kevésbé használhatatlan szerintem, pláne felhasználói szemmel. Bár az való igaz, hogy mire átnéznek egy bug reportot, az évek kérdése.
ClearType-pal kapcsolatban sincs tapasztalatom, így azt is skippelném. Azonban az energiagazdálkodás nagyrészt a gyártók sara. A linux biztosítana rá felületet... Én is tapasztaltam sajnos, főleg laptopoknál, hogy van az, amit a biosban tudok piszkálni és ki is fújt a tudomány...
A security meg... Hát, biztos, hogy a Windows desktopok terén kevesebb sebezhetőséggel rendelkezik, de tényleg rengeteg enterprise tol bele tengernyi pénzt a kernel fejlesztésébe (hiszen az ő dolgaik is linuxon futnak, belső érdek is), szerintem annyira nem állnak rosszul.
De köszönöm a véleménykifejtést és jó látni ellenérveket is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vallás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest