- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
képesek korlátozhatóvá tenni
Ott a pont, képesek azzá tenni. Engem nem érdekel, ha az eszköz amúgy képes lenne rá, hogy irodai igényeket kiszolgáljon, egy átlag júzernek nem lenne rossz meghagyni a lehetőséget. Azért vette a telefont, nem?
Pont a Samsung esetében nem értem, hiszen a normál vásárlások is jelentős bevételt hoznak a cég számára. Ha tényleg csupán ezért csinálják, mégis mennyibe fájna nekik kiadni egy külön enterprise és home eszközt? Szerintem van olyan nagy mindkét piac, hogy lenne igény rá bőven.
(#3) cappa72
Nekem világéletemben a Snapdragon vonal jutott Samsung oldalról. Valahogy az MTK SoC-októl mindig féltem a flashtool miatt, illetve a kernel források beszerzésének nehézségei kapcsán. B De természetesen annak idején ámulattal követtem ténykedésed.
Még a dual bootra is emlékszem.
Az fstab átírás meg szerintem is remek lehetőség volt, hát mára a nyalóka alatt ugyanezzel megszenvedtem.
A többivel meg egyetértek maximálisan, és sajnálattal hallom, hogy már nem foglalkozol a dologgal.
(#4) Snowy_owl
Tudom, annak idején kínlódtam épp eleget azzal, hogy MTP képessé tegyem a NAS-om. Az egész MTP úgy ahogy van, csapnivaló. Szoftveres interfész, vagy mi, gyakorlatilag nem partíciót látsz, hanem amit az sw lát. Az, hogy miért nem enged egyszerre több fájlt mozgatni, illetve miért nem támogatja a részleges feltöltést, számomra érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új DDR5 Gamer PC I5-12400F + RTX 5060 - Testreszabható konfiguráció! - 1 év Garancia
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest