Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
képesek korlátozhatóvá tenni
Ott a pont, képesek azzá tenni. Engem nem érdekel, ha az eszköz amúgy képes lenne rá, hogy irodai igényeket kiszolgáljon, egy átlag júzernek nem lenne rossz meghagyni a lehetőséget. Azért vette a telefont, nem?
Pont a Samsung esetében nem értem, hiszen a normál vásárlások is jelentős bevételt hoznak a cég számára. Ha tényleg csupán ezért csinálják, mégis mennyibe fájna nekik kiadni egy külön enterprise és home eszközt? Szerintem van olyan nagy mindkét piac, hogy lenne igény rá bőven.
(#3) cappa72
Nekem világéletemben a Snapdragon vonal jutott Samsung oldalról. Valahogy az MTK SoC-októl mindig féltem a flashtool miatt, illetve a kernel források beszerzésének nehézségei kapcsán. B De természetesen annak idején ámulattal követtem ténykedésed.
Még a dual bootra is emlékszem.Az fstab átírás meg szerintem is remek lehetőség volt, hát mára a nyalóka alatt ugyanezzel megszenvedtem.
A többivel meg egyetértek maximálisan, és sajnálattal hallom, hogy már nem foglalkozol a dologgal.
(#4) Snowy_owl
Tudom, annak idején kínlódtam épp eleget azzal, hogy MTP képessé tegyem a NAS-om. Az egész MTP úgy ahogy van, csapnivaló. Szoftveres interfész, vagy mi, gyakorlatilag nem partíciót látsz, hanem amit az sw lát. Az, hogy miért nem enged egyszerre több fájlt mozgatni, illetve miért nem támogatja a részleges feltöltést, számomra érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még a dual bootra is emlékszem.