- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Dettó, itt is. Hétköznapokban nem gond. Még sose kerültem abba a helyzetbe, hogy lekapcsolt. Viszont nem hétköznapi helyzetben, mikor messzebb, tovább el vagyok, esetleg kirándulok, stb., akkor örülnék, ha nem kellene fél szememmel az aksiját nézegetnem azért, hogy megelőzzem a kipuccanását. Kétszer ekkora aksival üzemidővel már boldog lennék.
(Hozzáteszem, Moto 360-al kezdtem még régen. ott megszoktam az egy napot androidtól. Kb itt is erre számítottam, ezért nem is sírok. Viszont az, hogy a Sima Watch Tizennel elfutott 24 órát simán.. azt mindig nyugodtan viseltem. Ez nem, de erre is számítottam)
-
Csafka
csendes tag
Szia Nekem is 4-es Classic van . Kritikán aluli az üzemidő.
18-20 órát mondanék ha folyamatos a kapcsolat és nem keresik egymást ( amikor keresik egymást nem volt nálam a telefon szerintem a félnapot sem bírt nálam )
Beállítás függő kihogy akarja használni az Órát de nem bír sokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Magisk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest