Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
válasz
Heroes fan #16 üzenetére
Én imádtam a Cartoon Networkon nézni annó. Szóval tényleg örülnék ha jó lenne. De amit láttam az alapján nekem nagyon unalmas. Igaz ugyan, hogy leszedtem az összes részt, hogy megnézem őket, de felnőtt fejjel már elég zsibbasztó volt hosszútávon, szóval simán lehet hogy velem van a baj
-
Medocsabi
addikt
válasz
Heroes fan #8 üzenetére
Mi köze egyiknek a másikhoz?
-
saelin
veterán
Akuuu, Akuuu... Vany*dat.
Szerintem nem néz ki rosszul, de annyi biztos hogy hamar ráunnék.
-
MikiLóS
tag
Ez a játék egy tízes skálán egy erős hármas.
Ne várjatok tőle semmit.
Kb: mindenre szar, a PlayStation 2 idejében talán lett volna némi létjogosultsága de a PlayStation 4 PRO season végén, esélytelen, max a leghülyébbek élvezik azokból is csak azok akik már teljesen agyilag zoknira játszották a "okostalan" fejüket.
Ezt a játékot védeni b+ kell hozzá pofa, hogy hogy nem sül le képed.Ha valaki nagyon játékos kedvében van az inkább próbálja ki a "Annie Last Hope" című kreatív, élvezetes, látványos videojátékot, nem bánja meg.
Kicsit nehezen indul a játék de aztán ha beindul akkor nem lehet abba hagyni! Eldobhatatlan játék!
Annie Last Hope 10/9 -
Giovan!
addikt
Ez ugyanaz mint ami Apple Arcade-on kint van? [link]
-
Mecs
csendes tag
A rajzfilm sorozatot sem fejezték be végül, lehet hogy ebben benne lesz az is.
-
Medocsabi
addikt
Hát ez egy rakás sz@r. Ennél fantáziátlanabbul nehéz lett volna megoldani.
-
Heroes fan
őstag
Régen sokat néztem a cartonnetworkön ment.
-
rdt89
addikt
Ez elég érdekes. A rajzfilm grafikáját kellett volna hozni, meg hangulatát, ez így elég érdekes, egy Samurai Jack textúrás valami.
-
HELLAFLUSH
őstag
eddig azt mondtam rá, hogy várós...de most inkább úgy vagyok vele, hogy majd pár hónap múlva leakciózva jó lesz ez.
-
rottenbull
őstag
Ez inkább kisebb gyerekeknek lehet megfelelő. Azért az animációs sorozat fölé lőtt ennek.
-
GodGamer5
addikt
Nem nagy szám, de ekkora uborkaszezonban megér egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest