- Mobil flották
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
KorySoprano
tag
Sziasztok,üdvözletem mindenkinek!
Egy kissé érdekes lehet néhányotoknak ez a kérdés, de ha tudtok válaszolni nány kérdésre azt meg köszönném!
Először is ebben a játk-ban hogyan tudok úgy játszani a barátaimmal mond pl a cod4-ben interneten ,mintha LAN-on játszanánk?? hogy tudok servert csinálni? hogy tudjanak csatlakozni a barátaim?A második kérdés, hogy ennek a játéknak olyan serverei vannak e ahol vadidegenekkel lehet játszani? és ha igen tud e valaki server címet adni?
Előre is köszi a válaszokat. -
Zso Ro
senior tag
válasz
laceszgamer #38 üzenetére
A BF1 pont nem ilyen volt.Sőt,most is kipróbálhatod 10órát kapsz ingyen,és ha tetszik megveszed.Nem ondom,hogy a DICE sokkal jobb lenne,de ez így nem korrekt.
MW3-ig minden COD-al toltam,nem is kicsit,de 2017-ben ilyen grafikával játék...
Joggal várhatná el az embert,hogy a grafika változzon az elmúlt 5-6év alatt és ne csak pofozgassák azt,amit anno megcsináltak.
10perc game ezzel a grafikával,arra ott a CS.(#39) Bird
Ezt nem kellett volna.Vedd le a sakát -
Bird
addikt
válasz
laceszgamer #38 üzenetére
Van rajta kalap az a baj, ha nincs akkor meg amaz. Ilyenek az emberek....
-
laceszgamer
addikt
Ez most miért is szar?
Eddig az volt a gond, hogy nincs II VH, hát most lett, tényleg unalmas volt a sok modern lövöldözés.
Viszont gameplay alapján mégis mit kéne várni? Ez egy CoD az alapok adottak... de tudom, ha meg túl sokat változtatnak akkor az lesz a baj.
Ami biztos: Kapunk egy lövöldét ami remek arra, hogy ha van szabad 10 perc, akkor lehet tolni egy menetet, ha meg valaki maxolni akar vagy épp hosszú távra szórakozást akkor arra is megfelelő...
Sokaknak meg pont a BO1 nem tetszik, mivel a Ghosts mellett annak volt teljesen más a multis fizikája, vagy miként is lehetne fogalmazni, de aki tolta őket, az úgy is érti, mivel másabb mint az összes többi.A béta meg nem egyedi eset, nem szép, de sok más játék esetében is ez megy, hogy előrendelők kapnak bétát...
-
Zso Ro
senior tag
Jó vicc,hogy Zárt Beta lesz és csak azok próbálhatják ott,akik már megrendelték.
Épp fordítva kellene lennie,próbáld ki és ha tetszik,megrendeled.IGaz,ebből van a tuti zsé,de a gameplayek alapján ez egy rakás sz@r ismét.
BO óta nem képesek összerakni egy normális játékot. -
pRoject22
őstag
Igen a BF részekben nekem is a túlságosan nyitott mapokkal van problémám meg ugye zero taktika elem, én személy szerint csak és kizárólag egy 5 fős csapattal játszok akikkel fent is vagyok TS-en és közben tudjuk támogatni egymást, így az SD mód is igen élvezhető, viszont ebben a WAR módban néhol vélek felfedezni taktikai elemeket.
Privát béta alatt biztosan fog jönni sok videó, kíváncsian várom
-
Espla
aktív tag
válasz
pRoject22 #34 üzenetére
én CoD1 fan vagyok és HQ-t játszottam fénykorában, ami ugye lényegében S&D csak itt pár tíz másodperc után újraéledsz, a cél helye pedig változik
igazából sose értettem a S&D népszerűségét, mert pont a CS "minden kör ugyanolyan" unalmát viszi a játékbaCoD UO-ban pedig a bázisfoglalós BAS játékmód volt király, nagy pályán, járművekkel
BF1-et nem próbáltam, de ha ezt a feelinget hozza akkor megveszem majd
csak korábbi BF részeknél meg a "futok 5 percet, leszednek, futok 5 percet, leszednek," ami nem tetszettigazából több "újCod" gameplay kéne, mert eddig nem jött át sokminden TDM-szerű aprításon túl
jó, a tank kísérése lehet hogy szórakoztató
de valami olyan játékmódokra vágyom ahol a csapat érdekében és a csapattal együttműködve lehet eredményt elérni -
pRoject22
őstag
A régi CoD1/CoD2 fanok is csak SD-t játszottak pam moddal. Nekem is csak ez jön be ezért játszom jelenleg is a Rainbow Six Siege-el de ,hogy azt adott esetben miért cserélném CoD-ra abba nemejünk bele mert az másik fórum téma, ha arra vágynék amire te akkor mennék BF1-et játszani
-
-
pRoject22
őstag
Én a Search and Destroy módra vagyok kíváncsi, abból nem láttam sehol játékmenet videót, remélem ,hogy azt viszont 5vs5-ben játszhatjuk majd.
Plusz ha valami féle rank rendszer is lenne beépítve az sem lenne egy hátrány
-
Soybex
őstag
ANYA HOL A SZEMÜVEGEM? BF1 MEGY COD CÍM ALATT
-
shotika
őstag
Grafikában mintha egy moddolt WaW lenne. Fizika és környezetrombolás továbbra sincs. 2000ft-ért g2a-ról, talán annyit megér.
-
h4h01
senior tag
Úgy tűnik, mintha a második VH-t fél kilós műanyag vízipisztolyokkal vívták volna..Jesszus!! Adjanak már az egyik nyamvadt fejlesztő kezébe egy csigatáras thompsont, azt vigyék ki a lőtérre könyörgöm..Vicc ez a játék..Értem én, hogy játszhatóvá kell tenni a 2. VH-t, de azért érezzem azt, hogy ez a második világháború..Ez a cod2 idejében, még elment, de most bazd..
-
laceszgamer
addikt
Tulajdonképp azt kapjuk amit várunk.
Modern CoD játékmenet régi köntösbe öltöztetve.
-
HaZsolt
őstag
Ez nagyon jó lesz, izgalmas játékmenet, klasszis játék. Végre egy igazán jó shooter.
-
NomadND1
senior tag
Nem értem mi van veletek....megalkották a totális egyensúlyt a játékban. 5mp játék, 5mp respawn....és a sok idióta megveszi... Alapból tiszta gáz, hogy többjátékos móddal demóznak egy játékot....kis túlzással ilyet bárki össze tud dobni (lást steam greenlight és free to play játékok).
-
tDr1v3r
veterán
A modernebb CoD-ok fejlődtek játékmechanikailag, de ezen tényleg nem látszik... van sprint 'szt ennyi a különbség a második részhez képest, ahogy nézem még a pályák layoutja is hasonló elvekre épül.
Nem mondom hogy rossz, tényleg, de ez nagyon rétegjáték lesz így... mondjuk engem mindenképp érdekel mert a WaW-ot szerettem anno, a második rész meg kimaradt a CS miatt.
-
ribizly
veterán
Szerintem ez egy kicsit szándékos is volt a részükről. A BF játékmenete sem változott az évek során, "csupán" szebb lett...
Olyan nagyon sok újdonságot nem tudnak belerakni, mert ez mégiscsak CoD. Így járműveket ki kell hagyni, a pályák kicsik kell legyenek, stb mert ugye azoknak is ki kell elégíteni az igényeiket, akik a régit várták új köntösben. -
Benito94
tag
Nekem olyan érzésem volt mintha a CoD1-el vagy a CoD2-vel játszottak volna.. annyira nem fejlődött ez a játék 15-16év alatt semmit, hogy az valami elképesztő, grafika fejlődött a többi nem. Most nem hasonlítani akarom a két játékot de a Bf azért az idők során elég sokat fejlődött és ha nem is volt mindegyik tökéletes de volt látszata és nem csak grafikára értem ezt. Csalódás az egész játék, most már illene egy értelmes motort összehozni a játékhoz mert semmi újat nem mutat.
-
Corpuscle
őstag
Nehéz megújulnia. Ha „korhű” szeretne maradni, akkor nincs benne falon ugribugri, stb. Így meg ezeken a kis pályákon egy idő után az ember sablonszerűen mozog, tudod honnan jöhet az ellen. A Titanfallba (többek között) az tetszik, hogy „kinyitották” a pályákat vertikálisan, ezáltal sokkal több a lehetőség. Sokan meg ettől utálják, de ez már ízlés kérdése. Otthon belenézek hanggal azon a téren mi a helyzet.
-
NomAd_82
aktív tag
Normandia eladja a játékot és a szépsége, ennyi.
Én is a sztori mód miatt fogok beruházni rá de a multi nagyon nem jön be. -
Lacika112
aktív tag
hozza az elvártat
gagyi is, drága is, rókabőr is
cod5 10 éves játék és pont így néz ki, sosem voltam a grafikai részletesség megszállotja de ez még úgy SE néz ki az szégyenam én játszanék vele 17ezeréert persze ha minden belépésem után ennyit fizetnének
úgy érzem ez már a kipróbálást sem éri meg nemhogy a megvételt -
[CsuCsu]
őstag
válasz
Fitzgerald #9 üzenetére
Az onkenyuralmi jelkepek kiszedese is nagyon gaz szerintem. Teljesseggel hangulatrombolo.
-
szami777
addikt
válasz
jozefgucci1 #1 üzenetére
"ezek a cső mapok 2017-ben elég gáz."
Ez a cod széria egyik ismertetőjele, a multis csatákat nem hatalmas nyílt terepen nyomod, pont ezért kell a codhoz gyorsabb reakció, mint mondjuk egy bf-hez. Valakinek ez bejön, valakinek nem.
Engem a multija nem érdekel már egyik codnak se, mert évek óta csak átszkinezik az egészet, viszont egy jó ww2-es kampány már ráfér a piacra, így a singlet várom. -
atike
nagyúr
A női hangos gondolatmenetben én is osztozok. De attól még nagyon tetszik úgy kompletten az egész.
-
-
pomorski
őstag
Köszi a hírt!
-
Fitzgerald
veterán
Ha ez egy 4 rongyos total conversion lenne egy 8 éves játékhoz, abszolút nem lenne vele gond.
De ez az új CoD lesz 17 rongyért. Vicc.
Az egy dolog hogy CoD-hoz méltóan ocsmányul néz ki, és az animációk és a hangok is borzalmasak. De hogy nők óbégatnak a csatatéren a II. VH-ban, az nonsense.... -
oriic
HÁZIGAZDA
"Nem lesz ez rossz. Classic CoD, de semmi több"
Kb ez jutott az eszembe nekem is. Manapság elkezdtem megint játszani World at Warral, ez kb szerintem ugyanaz, csak kicsit szebb. Ettől függetlenül egyre jobban tetszik (főleg a tank kísérős mód), holott az elején húztam a számat.
To all:
Nem védem a COD-ot, de BF méretű pályákat itt sose fogtok kapni.
-
Norb€€€
aktív tag
2017, amikor a polkorrektséget előrébb helyezik a történelmi hűségnél. Vicc...
Női katonák? Komolyan? A második VH-ban? Ennyi futurisztikus sz*r után komolyan itt gondolták a legideálisabb ötletnek?
A önkényuralmi jelképek cenzúrázása is konkrétan a történelem nyakon fosása. Értem én, hogy egyes helyeken tiltott, de akkor csak azon régiókban legyen kicenzúrázva. Másrészt, régebbi részekben is megtudták oldani. Bár gondolom k**va sok meló lenne 2 különböző textúrát becsomagolni az indokolatlanul többtíz gigás kis játékukba.
Itt volt a lehetősége a CODnak, hogy legalább levegőért kidugja a fejét a mocsárnyi sz*rból amiben úszik, de csak még tovább süllyedt.
Én tényleg nem zsigerből utálom, szeretném ha visszanyerné régi hírnevét, de amit csinálnak az már tényleg nevetséges -
Ez de szar (multiplayer gameplay). Nem tudom miért vártam többet.
-
NomadND1
senior tag
válasz
jozefgucci1 #1 üzenetére
Az...
-
Bird
addikt
Nem kicsit vagyunk kiéhezve. Jöhetne majd végre Vietnam theme is.
-
ribizly
veterán
Nem lesz ez rossz. Classic CoD, de semmi több.
Tulajdonképpen ez egy biztos befutó idénre, mert a témára már van igény, a játékmechanika pedig alapvetően rendben van.
Persze azoka fránya animációk lehetnének jobbak is, de ezzel én tudok együtt élni... -
PiTM0N
tag
Első videóban is látszik már, (pl 2:58nál amikor hátulról megtámad valakit), hogy kurva sokáig kell megint várnia mire megkapja a sebzés visszajelzést. Rá is fordul az áldozat a videózóra, és aztán 'spontán' meghal, nem akkor amikor eltalálja. Ha lassítva nézed még feltűnőbb. Majd utána 3:02-nél videós barátunk már rég a fedezékből kap sebzést...
Ha ilyen netkóddal v. ilyen mértékű lagkompenzációval jön a játék, akkor ez egy phos lesz, pláne, hogy gondolom PC-n megint le lesz tiltva mindenféle kliens vagy szerver cvar, ne hogy a közösség megoldja ezeket magától. Nagyon MW2-es flashbackem lett, de ne legyen igazam.
-
jozefgucci1
addikt
Jó-jó WW2 ,de ezek a cső mapok 2017-ben elég gáz. Szó szerint meg vagy vezetve és van 2-3 alternatív útvonal a támadásra .Borzalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest