- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
forten
aktív tag
Kíváncsi vagyok, Magyarországon mikor lesz ebből valami.
-
kmarci25
veterán
Én úgy tapasztaltam, hogy a waze útrahelyezése pontosabb. Sajnos a telefonomban elég gyenge a GPS, a Maps sokszor utcát téveszt, míg a waze nem.
-
nyisziati
veterán
Nekem nem mindig működött pontosan. Illetve ez budapesti sajátosság, hogy több kerületben van ugyanolyan nevű utca, amit a Google Maps jobban kezel, listából ki tudom választani, vagy térképen bejelölni pöttyel, melyiket szeretném. A Waze-ben ez sajnos nincs meg.
Ráadásul a Gmaps a helyelőzményeket is felkínálja, úgyhogy még egyszerűbb a dolog.
-
ruan
tag
Igen, a bosszantó hogy ott a bringás ikon már nagyon régóta, de még mindig szürke...
Egyébként ha tervezel gyalogost, az általában a legrövidebb úton visz, kompromisszumokkal de néha jó, csak ugye az nem veszi figyelembe a bringautakat, amikből szerencsére egyre több van.
-
-
macskea
őstag
Kesztyűben böködős felület kellene leginkább, ha már motoros naviról beszélünk. Az útvonal tervezése másodlagos.
-
-
moleculez
veterán
+1 a sávasszisztensnek, meg azt a rajzlap egyszerűségű mutatványt me g tudnák oldani, hogy ki is írja egy nagyobb körforgalomnál, hogy hanyadik kijáratot vegyem. Itt Angliában annyi van, mint a szemét.
-
-
ribizly
veterán
Királyság!
-
.mf
veterán
Motoros - na jó, de azon belül?
Lehetne triálos, ami lépcsőn is visz. Enduros, ami földutakon, ösvényeken át. Túramotorosoknak a Leggyorsabb, Legrövidebb mellé Legszebb kilátás opció, sportmotorosoknak, supermotosoknak pedig Legkanyargósabb. Choppereseknek "Legkevésbé kanyargós, legyen szerviz a közelben"
-
törölt tag
Inkább bringás navigáció jönne már ide is hozzánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged