- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony Xperiának annyi?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forten
aktív tag
Kíváncsi vagyok, Magyarországon mikor lesz ebből valami.
-
kmarci25
veterán
Én úgy tapasztaltam, hogy a waze útrahelyezése pontosabb. Sajnos a telefonomban elég gyenge a GPS, a Maps sokszor utcát téveszt, míg a waze nem.
-
nyisziati
veterán
Nekem nem mindig működött pontosan. Illetve ez budapesti sajátosság, hogy több kerületben van ugyanolyan nevű utca, amit a Google Maps jobban kezel, listából ki tudom választani, vagy térképen bejelölni pöttyel, melyiket szeretném. A Waze-ben ez sajnos nincs meg.
Ráadásul a Gmaps a helyelőzményeket is felkínálja, úgyhogy még egyszerűbb a dolog.
-
ruan
tag
Igen, a bosszantó hogy ott a bringás ikon már nagyon régóta, de még mindig szürke...
Egyébként ha tervezel gyalogost, az általában a legrövidebb úton visz, kompromisszumokkal de néha jó, csak ugye az nem veszi figyelembe a bringautakat, amikből szerencsére egyre több van.
-
-
macskea
őstag
Kesztyűben böködős felület kellene leginkább, ha már motoros naviról beszélünk. Az útvonal tervezése másodlagos.
-
-
moleculez
veterán
+1 a sávasszisztensnek, meg azt a rajzlap egyszerűségű mutatványt me g tudnák oldani, hogy ki is írja egy nagyobb körforgalomnál, hogy hanyadik kijáratot vegyem. Itt Angliában annyi van, mint a szemét.
-
-
ribizly
veterán
Királyság!
-
.mf
veterán
Motoros - na jó, de azon belül?
Lehetne triálos, ami lépcsőn is visz. Enduros, ami földutakon, ösvényeken át. Túramotorosoknak a Leggyorsabb, Legrövidebb mellé Legszebb kilátás opció, sportmotorosoknak, supermotosoknak pedig Legkanyargósabb. Choppereseknek "Legkevésbé kanyargós, legyen szerviz a közelben"
-
törölt tag
Inkább bringás navigáció jönne már ide is hozzánk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lexus, Toyota topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest