- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
Hát fiúk Nekem is tetszik!
Én anno elkövettem azt a "hibát" hogy sima razr vettem a maxx helyett.. Azaz a sztori kb annzi volt, hogy behalt a 7 éves telefonom (nokia) Asszonznak meg már lett egy iphone 4s, de magamnak nem akartam ilyen drága kütyüt.. Szoval a választás nem volt könnyü, mert túl gagyit sem akartam.. Ez volt kb 2 hónapja.. Ugye emiatt S3 kilöve... Sokáig S2-re gondoltam, de még annak is sokaltam egy kicsit az árát.. Míg véletlen rá nem bukkantam a Razr-ra. Elolvastam a teszteket, jónak tűnt.. Már csak az utolsó teszt volt hátra "fizikailag" szemrevételezni.. Be egy boltba, ráadásul mázlim volt, mert éppen akciós volt! Kézbe vettem, egyből le is nyűgözött az anyagminősége! Érzésem szerint Iphone-val van egy kategóriában! No azóta nem is érzek kényszert az iphone iránt.. Ha még használnám a motocastot is, sőt van vm smart alkalmazás.. Egy szónak is 100 a vége, nem tudom miért van így alulértékelve motorolának ez a vonala.. Ehhez képest samu fasorban sincs! Talán az S3 kivétel, de az anyagminőség tekintetében utcahossz a különbség.. Persze ay elején voltak apróbb gondjaim, a gyári 2.3.6 os instabil volt, és a wifi keyelése botrányos.. De fellőtem rá az ICS-t, és atomstabil let, a Wifi is használható! Ha ezt előre tudom akkor a razr maxx-ra nem sajálom azt a 30% plusz pénzt! Persze Ígz se rossz! Hajrá MOTO!
Nokia3210>Nokia3310>Sony Erricson T300>Erricson R380!>Nokia6680>Motorola Razr
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest