- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Power toggles-t tedd fel, ezzel tudod majd kapcsolni az auto rotate-t. Nagyon jó program, nem buherálod vele a rendszert. Ez megbízható.
A képernyő nem tudom miért nem jó nálad. A 4.3-mal, 4.4.2-vel, és 4.4.3-mal is rossz?
Illetve mit értesz azalatt, hogy a Hangouts beragad? -
Skillet
addikt
az érintőkijelzőnek semmi baja sincsen. nem is értem, mi bajotok vele. szoft: nekem is hiányzott belőle pár dolog először, de a nagyját már megoldottam egyetlen appal. a másik meg, hogy szerintem ez nem a telefon hibája. gondolom ilyen a gyári android rendszer. nekem előtte htc volt. ott sok jó megoldás van alapból, szinte mindenre. de... ott is voltak hiányosságok. mindegyik rendszerben mást vesznek egyértelműnek, hogy benne kell legyen. a rendszer stabil. mostmár jóideje használom és semmi bajom vele. a tiédre is jönnie kellene a 4.4.4-nek. milyen telefon ez? lehet arra még mindig várat magára az update.
rossz a telefonod valamiért és emiatt általánosítasz. elhiheted, ha ennyi nyűgünk lenne a G-vel, akkor tovabblépnénk. én legalábbis biztosan. a telefonnak semmilyen olyan nyűgje nincsen, amivel ne lehetne együtt élni. a helyedben megpróbálnék feltolni rá egy GPE-t. többen itt nagyon meg vannak vele elégedve. egyből meglenne az update is. aztán ha még mindig gondok vannak, akkor add el. az csak duma, hogy nem kell senkinek. már miért ne kéne?
ez egy jó telefon. hidd el. a hiba nálad lesz. vagy így, vagy úgy, de oldjad meg az. update-et. utána gyere vissza és mesélj.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Politika
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest