- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Senki sem vett rajtam kívül? Pedig tisztességesen teszi a dolgát mint munkatelefon. 40-ért tényleg az egyik legvállalhatóbb fapados okostelefon.
-
Gábor-KJ
őstag
Ingyen se! Fel M logózott Lenovo szenny!
-
válasz
Öcsielvtárs #41 üzenetére
Veszek is egy Sharpot lassan
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
janeszgol #39 üzenetére
Nem akarok vitatkozni senkivel, csak annyit írtam, hogy nekem nincsen értelmezhető új telefon 40k körül, amit megvennék/ajánlanék, annak ellenére, hogy rühellek telefonért sok pénzt kiadni (magamnak nem is szoktam...) Ha most kellene új, és tényleg szigorúan 40k alatt, akkor legyen egy SHARP AQUOS V. Ez legalább kényelmesen elférne a zsebemben.
-
janeszgol
félisten
válasz
Öcsielvtárs #38 üzenetére
Ha nekem most kene vennem telot, es 40 ezer a felso keret, akkor 43 ezerert a Nokia 3.4-et vennem. Mas boltban 40k alatt is megveheto.
Minusz 1GB ram, de erosebb, es pure droid. -
Öcsielvtárs
aktív tag
Megértem, akkor csak én nem venném meg. És még mielőtt: ugyan a fiamnak S21 van, nekem egy 2,5 éves P20 Lite (céges). Amire nekem kell egy telefon azt tudja, nincsen semmi bajom vele. De ha hirtelen kellene egy telefon, az vagy a fiókban lévő (pl.) Nokia 3310, vagy ha mindenáron új, és éppen most nincs több a fenti keretnél, egy picit gyűjtenék a 40k-hoz. Mondjuk sokat nem, mert nekem a telefon használati tárgy, nem az önkifejezés pótléka.
-
Algieba
őstag
Én ilyen vagyok. Munkatelefonnak tökéletes választás volt. Nem fáj érte a szívem, "ruhát" se kapott. Nokia 2.1-est váltotta, ami már a legegyszerűbb appoknál is öngyilkosságra készült.
A Motorola E7 Power napi használatra, gyötrésre választott olcsó mobil. Nekem a 4/64 és az 5000 volt a lényeg. Tudja az alap appjaimat futtatni megbízhatóan kibírva az egész napos használatot. Minden más mellékes.
De azért van itthon idén beszerzett Xiaomi Mi9Lite, amit a barátomnak adtam; Samsung Galaxy Note4, ami abszolút dísze a gyűjteményemnek és "doktor úr", mert naponta használom az egészség alkalmazását. -
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Öcsielvtárs #33 üzenetére
Hát mi ismerünk ilyeneket, mert napi szinten jönnek mailben és FB-on a hasonló kérdések (melyik a legjobb vétel max 40-ért), úgyhogy akadnak ilyen felhasználók bőven. Aki megteheti, az vegyen többért telefon, de aki 40-nél húzza meg a szintet, annak nem ajánlhatok 52-ért valami mást.
-
persil
nagyúr
válasz
Wallenberg #1 üzenetére
Azt tegyuk hozza, hogy 12 millioszor inkabb a moto-t venne barki, akinek van 3 mukodo agysejtje a gigaset(wow .. ) helyett.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Öcsielvtárs #28 üzenetére
Persze, nézheted onnan is, hogy hát 12k-val több. De további 12k-val többért Note 10 5G-t kapsz. És ha arra is ráteszel 12k-t... szóval lehet ezt tologatni, de pont azért vannak ársávok, mert ezek alapján hasonlítunk össze telefonokat.
-
válasz
pècsimunkás #29 üzenetére
Jót nézel?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Öcsielvtárs #28 üzenetére
Májusban 120 euróért vettem a Poco- t másod telefonnak, , most 200 euró
körül van 4/64es.
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Öcsielvtárs #24 üzenetére
Aha, így 52k. Hát az is több 25%-kal, plusz a garipara.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Öcsielvtárs #19 üzenetére
Plusz 5 USD szállítás, továbbá áfa. 10-nél több lesz az. Konkrétan 50%-kal drágább, mint a Moto, ami tök más liga... teljes tévedés összehasonlítani.
-
-
válasz
Öcsielvtárs #19 üzenetére
Tavaly mikor megjelent 40 körül csíptem el a 4/64-est.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Hát, én egy tizest inkább hozzádobnék.
https://www.banggood.com/POCO-M3-Global-Version-48MP-Triple-Camera-6000mAh-6_53-inch-4GB-RAM-128GB-ROM-Snapdragon-662-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1780728.html?rmmds=detail-topright-recommendation&cur_warehouse=HK&ID=62464446299181
-
janeszgol
félisten
válasz
vilmose33 #17 üzenetére
Nokia 3.4, Nokia 5.4, esetleg Nokia 5.3? Vagy az én kedvencem ebben a kategóriában, az OP Nord N100. Ezek erősebbek, a Nokiákon még élő támogatással.
De a fenti kategória a Redmi 9, Redmi Note 9 is, esetleg ha kapható még Realme C3/5i/7i, akkor az.Az a baj ezzel a Powerrel, hogy kamerában a 2 GB-os E7 jobb. Alig maradt érv ezen telefon mellett.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet, kollégám épp a napokban kereset olcsón telefont, meg említem neki ezt is.
-
-
-
kocsiba,zenét streamelni, navigálni, néha böngetni, fedélzeti kameraként használni tökéletes.Hasonló áron igazi navigációt ilyen tudással nemigen találni. Én legalábbis beáldoztam a nagyobb képernyőméretet a gyorsabb működés,"jobb"kamera miatt.Sajnos a mostani Motorola is halvány emléke már a réginek.Félek,úgy jár mint a Nokia.
-
janeszgol
félisten
50 ezer ft alatt csak az OP N100. A kamera kozepes, viszont jo kijelzo, jo hardver van benne, es egyedulikent ufs 2.1 flash.
-
bitblueduck
senior tag
válasz
Wallenberg #3 üzenetére
Lehet papíron jó volt a Doogee de a valóságban sajnos ipari hulladék kategória, meg szoftveres téren is voltak úgymond problémák.
-
válasz
Wallenberg #1 üzenetére
Az a Gigaset azzal a P23-mal masszív agyvérzést okoz a FullHD miatt ... Gondolom érthető miért.
Van az a pillanat , amikor a GPU miatt inkább HD kijelzőt kérnék
-
zozzo72
aktív tag
válasz
Wallenberg #3 üzenetére
Úgy értettem pontosan naptári év szerint...
Az általad említett telefonok 1 illetve fél évvel fiatalabbak mint a Redmi 3s ami éppen 2016 október végén lett bejelentve és árban is szintet lépett, úgymond jóval űberelte az említett modelleket.
-
icp1970
senior tag
válasz
Wallenberg #1 üzenetére
Én is éppen ezen gondolkodtam. Sajnos szomorú.Nagyon megkérik most már az alap mobil telők árat is.
-
Wallenberg
senior tag
-
zozzo72
aktív tag
válasz
Wallenberg #1 üzenetére
Tulajdonképpen már 5 éve is ennyibe kerültek a viszonylag használható alaptelefonok...
-
Wallenberg
senior tag
40.000 Ft lett a belépő kategória. Ezt is megértük. Ez alatt valóban nincs életképes alternatíva.
Öröm az értesítési LED megléte valamint az, hogy 4 GB RAM és 64 GB ROM párosítással jött ki. Leggyengébb pontja egyértelműen a kamera.
Az Auchan katalógusban láttam egy Gigaset GS290 telefont 4/64-el, Full HD kijelzővel akciósan szintén 40.000 Ft-ért. Ha nem is lesz tesztalany, valakinek akár választási alternatíva lehet (fekete és fehér színben is kapható):
https://www.auchan.hu/termekek/reszletek/muszaki-cikkek/szorakoztato-elektronika/gigaset-gs290-kartyafuggetlen-okostelefon
Új hozzászólás Aktív témák
ma 40 ezer forintért az okostelefonos belépőszint jár 2021-ben, ez viszont már közel sem annyira tragikus, mint pár éve. RAM-ból jut bőven, a kamera viszont gyenge.
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest