- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Értem. Kipróbálni még nem volt lehetőségem élőben, csak fórumokon olvastam hogy elvileg GPRS-el is használható. Talán még a prebuffer-elés mértékének növelésével lehetne próbálkozni, feltéve hogy a lejátszó programod tud ilyet. Egyébként a GPRS lefelé irányú sebessége is 24-48kbps annak függvényében hány időrés áll rendelkezésre és még ugye a térerő sem mindig tökéletes szóval ez is romolhat tovább.
-
Enjoy
addikt
Még normális FM lefedettség sincs, most nem a nagyobb városokat mondom.
De ha elszeretnék menni pl. Győrből Zalaegerszegre vagy akár bármelyik szomszédos nagyvárosba, mit tapasztal az ember? Ahogy kiér az ember a városból, 1-2km után már recseg össze-vissza az adás. És az autókban enyhén erősebb antennák vannak..
Kimegyek Ausztriába, bármelyik csatornára rakom, mind szépen befogja (semmi recsegés), és akkor még hol vagyok a várostól..
Egyszerűen vicc, az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest