- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz
Phoenix0523 #1816 üzenetére
vágom hogy letölthető, de ha jól sejtem ezek ugyanúgy csak a 60 napos trial verziók. Mondjuk annyiban jó hogy a 60 nap lejárta után is használható marad "csak" épp az útvonaltervezés nem aktív.
-
eami
veterán
válasz
lolchief70 #1656 üzenetére
sztem ilyen helyről ne rendelj.... ez így 69e + psotaköltség. alig használtan kis szerencsével 80ért megkapod és azt tuti megkapod. Ez a levél nagyon hasonlít az átverésesekhez...
-
eami
veterán
válasz
Rickazoid #1622 üzenetére
csak egy tipp... még G1nél vettem észre hogy ha töltés közben toltam egy restartot és a töltőn volt boot alatt, akkor az akksit mérő számláló behülyült és maxra töltöttnek jelzett. Persze nem volt az, de nem is akarta tovább tölteni. Én azt csináltam, hogy teljesen lemerítettem majd "kikapcsolt" állapotban újratöltöttem. Érdekes volt látni hogy 5%-al még majd 1 órát wifiztem
btw, ti ki tudjátok kapcsolni?
nekem mindig visszakapcsol magától
-
eami
veterán
válasz
#16820480 #1583 üzenetére
sajnos ez még nemsoksemmi
"Milestone bootloader is NOT freed, the way we are about to load the custom ROMs is 'kexec', which is NOT related to the bootloader.
The kexec is not functional yet. Yes the kexec will bring custom kernel (which is the last thing to be 'freed'). "
-
eami
veterán
válasz
premete #1573 üzenetére
Látom elég alacsony az ingerküszöböd és túlparázol dolgokat.
Azt hiszem korrekt tippet adtam.... de hogy ne kelljen sokat gondolkozni:
ha lecseréled a gyári lockot, a nem gyári nagy ívben tesz rá hogy dokkolóban van e vagy sem és nem fogja magát unlockolni se dokkolóban se mágneses tokban. Teccik érteni? -
-
eami
veterán
-
eami
veterán
-
eami
veterán
szolgáltató hálózatától függ. Pl, japánban csak 3G hálózat volt, ha nem volt engedélyezve a 3G akkor telefonálni sem tudtam. APN nyilván ki volt lőve mert nem őrültem meg, de attól még 3Gn üzemelt a teló, mondjuk máson nem is tudott volna hisz ott nincs GSM
#1245 sheratan: igen, épp erre céloztam, hogy ha az APNt kilövöd attól még simán csücsülhet 3Gn a teló.
-
eami
veterán
válasz
gabor72 #1246 üzenetére
hát lehet, de nekem épp az jön be ezekben a kütyükben hogy nonstop online lehetek. ez a ki/bekapcsolós dolog elég idegen számomra. Inkább töltöm naponta... hamarabb veszek pótakksit mint offline legyek egy ilyen telóval. no offense, csak leírtam hogy gondolom
#1248 értem
-
eami
veterán
válasz
golyóbis66 #1209 üzenetére
itt egy leírás a 2.1 felrakására:
http://mobilarena.hu/tema/re_motorola_milestone_nem_adtak_fel/hsz_890-890.html
ha ez megvan akkor ugyanilyen módszerrel ráflesheled ezt: link <-- ez amúgy az előbbi leírás 1. pontján található oldalon van a "Vulnerable Recovery only" szekcióban.
Ha ez is megvan akkor pedig ezt kell csinálnod:
http://milestone.atw.hu/root.html
és ezzel kész is vagy.
autoupdatet érdemes kivenni settings/about phone..
(mindezt persze csak saját felelősségre csináld
-
eami
veterán
válasz
golyóbis66 #1201 üzenetére
nekem 2.0 volt fent eredetileg és arra pakoltam rá a 2.1et majd utána rootoltam. 1x fel kell fleshelni a vuln. recovery packot és csak utána jöhet a rootoló zip...
-
-
eami
veterán
majd valaki kijavít ha tévedek, de szerintem neked vmi ilyesmi kell:
http://www.pannon.hu/egyeni/internet/mobiltelefonon/internet_es_wap/
Szerintem érdemes hűségnyilatkozat nélkül rendelni mobilnetet, mert elég sokat változnak ezek az ajánlatok... első kettő verziót 1 smsel tudod aktiválni.
-
eami
veterán
válasz
FoxiestFox #293 üzenetére
húúú ezt jól megmondtad... na de miért is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest