Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz #42431471 #3184 üzenetére

Nem jo hir:( Meg fogom nezni kozelebbrol. Elvileg nem volt terhelve, ott volt az egyik polcan az asztalomnak, de nem mondom hogy soha nem pakoltam ra (persze papirokat, csak aztan a papirra ha figyelmetlensegbol plusz masvalamit - bar nem jellemzo). Erdekes, mert kulonben az is, meg az MM2-m is - sajnos - mar tobbszor repult lendulettel is akar 1 meter magasrol, es attol nem lett bajuk.

Zsebob: addig nem akartam nekifogni, amig nem kerdeztem meg, plane hogy xda-t kene olvasnom angolul, mert erre jott valami ota frissites, amitol allitolag teglasitani lehet downgrade kiserletnel, vagy legalabbis mikor utoljara olvastam, ez volt. Ha kuka, legalabb ne szenvedjek vele (jo, tudom, a kuka nem kuka, hanem digitazer csere, de egy fuggo, turbo sim-es, tobb eves keszuleknel nem istenbizony, hogy erdemes, lehet inkabb donornak kene hasznalni MM2-khoz ha van igeny vmi alkatreszre). Kar, mert amugy tokeletes - ha nem lett volna hibas, siman lett volna ra vevom, de mivel ez ismerosi korben volt, plane nem akartam szivatni vele senkit, bar ez gyorsan kiderul (tenyleg, a home gomb se megy, abban a savban van az erzeketlenseg, azaz nem csak a szuken vett kepernyon). Vegulis lehet, hogy erdemes lenne megjavitani, akar magamnak tartalekba (legfeljebb az elso turbosim aldozatul esik ha tenyleg nem birja a mobilnetet), majd megalmodom (meg az osszegtol fugg).

Tenyleg, valamelyik parh. topikban azt olvastam, hogy a gugli full le akarja epiteni a moto-t... na persze nem kell semmit egybol keszpenznek venni, de ha igy lenne, kb. semmi eselyunk normalis qwerty telefonra. Tudom, amugy se all jol a dolog Eu-ra szoritkozva :(

Új hozzászólás Aktív témák