Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
üzenetére
Nem jo hir
Meg fogom nezni kozelebbrol. Elvileg nem volt terhelve, ott volt az egyik polcan az asztalomnak, de nem mondom hogy soha nem pakoltam ra (persze papirokat, csak aztan a papirra ha figyelmetlensegbol plusz masvalamit - bar nem jellemzo). Erdekes, mert kulonben az is, meg az MM2-m is - sajnos - mar tobbszor repult lendulettel is akar 1 meter magasrol, es attol nem lett bajuk.Zsebob: addig nem akartam nekifogni, amig nem kerdeztem meg, plane hogy xda-t kene olvasnom angolul, mert erre jott valami ota frissites, amitol allitolag teglasitani lehet downgrade kiserletnel, vagy legalabbis mikor utoljara olvastam, ez volt. Ha kuka, legalabb ne szenvedjek vele (jo, tudom, a kuka nem kuka, hanem digitazer csere, de egy fuggo, turbo sim-es, tobb eves keszuleknel nem istenbizony, hogy erdemes, lehet inkabb donornak kene hasznalni MM2-khoz ha van igeny vmi alkatreszre). Kar, mert amugy tokeletes - ha nem lett volna hibas, siman lett volna ra vevom, de mivel ez ismerosi korben volt, plane nem akartam szivatni vele senkit, bar ez gyorsan kiderul (tenyleg, a home gomb se megy, abban a savban van az erzeketlenseg, azaz nem csak a szuken vett kepernyon). Vegulis lehet, hogy erdemes lenne megjavitani, akar magamnak tartalekba (legfeljebb az elso turbosim aldozatul esik ha tenyleg nem birja a mobilnetet), majd megalmodom (meg az osszegtol fugg).
Tenyleg, valamelyik parh. topikban azt olvastam, hogy a gugli full le akarja epiteni a moto-t... na persze nem kell semmit egybol keszpenznek venni, de ha igy lenne, kb. semmi eselyunk normalis qwerty telefonra. Tudom, amugy se all jol a dolog Eu-ra szoritkozva

Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg fogom nezni kozelebbrol. Elvileg nem volt terhelve, ott volt az egyik polcan az asztalomnak, de nem mondom hogy soha nem pakoltam ra (persze papirokat, csak aztan a papirra ha figyelmetlensegbol plusz masvalamit - bar nem jellemzo). Erdekes, mert kulonben az is, meg az MM2-m is - sajnos - mar tobbszor repult lendulettel is akar 1 meter magasrol, es attol nem lett bajuk.