Hirdetés
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
válasz
drax2gma
üzenetére
Nekem ez jött be leginkább. Kipróbáltam a Tezet félét is, de már nem emlékszem rá, hogy miért maradtam inkább ennél az Endless-félénél. Arra viszont emlékszem, hogy az első bootolás nagyon lassú volt ennél, már-már azt hittem, hogy el sem fog indulni. Amikor a CM10 után az egyik telómon visszatértem erre, akkor már nem teljesen friss telepítést használtam, hanem egy régi mentésemet. A MIUI 2.5.25-ötkipróbáltad? Szerintem az is nagyon jó. És visszatérve a CM10-ről ezekre a romokra, az aksim is normálisan bírja, nem merül le a teló 2 óra 15 perc után. Igaz, hogy az a 2 óra 15 perc kifejezetten intenzív volt, zene+internet+email folyamatosan, és még vagy 15 percnyi GPS is volt benne. De most ezeknél a romoknál, hasonló használat mellett bőven hosszabb akku élettel számolhatok. Arról nem is beszélve, hogy a teló is gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardcore café
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mesterséges intelligencia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- HP Omen gamer szék Citadel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest