- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
" Összecsukható telefonok – hol vannak ezek? Az érintésvezérléssel együtt haltak ki, pedig mennyire hasznosak voltak azok számára, akik örökké elfeljtették a billentyűzárat aktiválni."
Aztatat
úgy hívják a candybar telóknál, hogy automatikus billentyűzár, a mai érintősöknél, meg "Képernyő időtúllépése" - és ezek variációi
De persze könnyebb csak összecsukni és kész...
Nekem anno 1 napig volt cserekészülékként egy kagyló moto, ami viszont az összecsukott állapotban nem zárolta az oldalsó gombokat. Azokkal pedig akarva akaratlanul profilt váltottam... Nah, persze, hogy előadáson csörrent meg, az amúgy előzőleg némára állított kis moto...
Azonnal vittem is vissza, kértem másik cseretelefont (SE T300 lett...)Ez a modell, meg nagyon jó kis múltidéző, lesz aki megveszi!
szerk: az a 8-as ár/érték arány titituti stimmel?! Hmm
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest