- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Elmagyarázom. Azért mert ez egy Motorla hír. A Motorolának pedig mondjuk, hogy picit rossz lett a híre a frissítési politikájuk miatt. Ezért. És igen, lehet írni, hogy más gyártónál is vannak ilyenek ahogyan ezt előtted meg is tették páran. Majd hoztunk pár olyan érvet ami miatt a Motorola igencsak az élen jár a vásárlókon való keresztülnézésen. Nem 2-3 éves modellekről, hanem pár hónaposról van szó, az egy éves modelljükre meg fél éve igérik. Ennyi. Ha nem tetszik nem olvasod el. Teljesen felesleges itt sajnálkozni azon, hogy már megint ez a téma. Igen ez a téma, és ez egy fórum, ahol mindenki leírhatja a véleményét (bizonyos határok között). Te is, más is.
-
Pompi
nagyúr
Októberben mikor vettem a hivatalos Motoker-es ára bruttó 125 ezer forint volt, a GSM boltos ára 0% áfával ugye 90 ezer forint magassága. A novemberi bejelentés után nemsokkal a Motoker csökkentette az árat 105 ezerre. Én rengeteg kiegészítővel (amit megvettem, mert hosszú távra terveztem a telefonnal) adtam el december elején 75 ezerért, mert szabadulni szerettem volna tőle mindenképp. Most GSM boltban 80 ezer körül van az ára (0%). Ennek fényében a használt ára is csökkent, aprókat megnézve olyan 60 ezer körül mennek. Tehát gyakorlatilag felére csökkent az ára fél év alatt. A moto ezzel duplán cseszett ki a vásárlóival szerintem.
-
Pompi
nagyúr
És ugyan már többször elhangzott itt is, de ha már dátumok, akkor az is nevetséges, hogy a júliusban megjelenő XT720-ra semmilyen frissítést nem adtak ki, és novemberben (tehát 4 hónapos életciklus után) pedig bejelentették, hogy nem is fognak. Jelzem 125 ezer forintos készülékről van szó, nem a 30 ezres kategória, ahol még le is nyelné az ember talán, bár úgy, hogy be lett igérve a frissítés és úgy, hogy lenne is mit frissíteni, mert több sebből vérzik a készülék, na így már gusztustalan.
Nem is értem, hogy hogy jött fel a moto hivatalalos support táblája, mint pozitív példa - ordít róla, hogy USA-n kívül le vannnak tojva a vásárlók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest