- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Kíváncsi vagyon nagyon erre a telefonra, leginkább élőben, hogy milyen. Az M110-es Samsungomat imádtam, még mindig megvan és semmi baja :-)
A telefontokok annyira körülményessé teszik a napi használatot, kivenni a telefont, belerakni, stb. Na a defy bírná a nyúzást :-)
Bár én napközben öltönyben nyomom, de akkor is kényelmesebb egy ilyen telefont lerakni a kocsiba a többi cucc mellé, nem kell tokokkal szórakozni, hanem egyszerűen csak ott van és nem kell folyton parázni, hogy megkarcolódik, stb. Nekem ez százszor többet ér, mint bármelyik üveg csili-vili borítás (nem, nem az almára céloztam, hanem csak általánosságban beszélek!). Amit meg főleg élveznék vele, hogy pl. edzőteremben futásnál, zenehallgatásnál vagy videó nézésnél simán rá lehet rakni a futógép kis tartójára, nem esik le, mert gumis a borítás - de ha leesik sem gáz, vagy ha az ember izzadtan megnyomogatja, akkor sem kell sajnálni. Nagyon állat :-) Bár érdekes módon nem-ütésálló-telefonok is estek már le (lerántottam gyors sétánál vagy bringázásnál a padlószönyegre az edzőteremben) és nem lett semmi bajuk. De sokkal jobb érzés, hogy ha le is esik, nem kell félteni.
Amit sajnálok, hogy nem 1 Ghz proci került bele, később majd bajos lesz rárakni a legújabb op-ot ill. már most jöhetne 2.2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest