Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_pepe25
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tippje hogy mi lehet nálam a probléma ? Frissitetem a cm7 es Romomat "Cm72-120121nightly" ra és raktam fel gapps-t is. Működik minden mint régen kivéve a gmail , youtube , google maps , szóval a google s alkalmazásokat nem bírom megnyitni mert hibaüzenetet ír ki " A Gmail alkalmazás com.google.android.gm folyamata váratlanul leállt..." -
s_pepe25
csendes tag
Szerintetek ez milyen lehet ?
[ Szerkesztve ]
-
s_pepe25
csendes tag
sziasztok! olyan problémám lenne, hogy vettem a defymbe 1800mah akksit és mikor betetem elsőre az akksit már akkor nem a valos százalékot irta ki a telefon, hanem ammit megjegyzet az eredeti akksiból. szóval az a gondom hogy 15 - 20 százalékokat ugrál lefele a mutató. cm 7.2 t hasznalatok csináltam már wipe cachet, wipe dalvikot, valamint battery calibrationt 2x és még most is ugyan úgy 63% utan 50 % jön, 43% utan 15% , mit tudok még esetleg csinalni hogy jó legyen?
-
s_pepe25
csendes tag
válasz Neil Watts #42683 üzenetére
köszi szépen, remélem jó lesz
-
s_pepe25
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem adni linket az ms2ginger v3 hoz ? XDA fórumon leszedtem a nandroid backupot de avval nem jutottam túl a motorola logon :S valamint az xda n lévő 4shared letőltéses linkekkel nem boldogulok :S -
s_pepe25
csendes tag
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a telefonban lévő névjegyeket pc - n tudom szerkeszteni vagy google szinkronizált névjegyeket pc n nem tudom megnézni ? ( minden névjegyből már minimum 3 van és a telefonon elég macerás törölgetni )
-
s_pepe25
csendes tag
köszi szépen az infót ! ( szoktam követni a fórumot de ez eddig elkerülte a figyelmemet )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Le Mans Ultimate
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek