Hirdetés
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- iPhone topik
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano2101
tag
Hello a kérdésem kb menyibe kerülne egy új panel,alaplap???elöre is köszi.
-
jano2101
tag
válasz
Heimdallr75 #38459 üzenetére
Köszi szépen.
-
jano2101
tag
Hello!Az lenne a kérdésem hogy beázott a telefonom(Motoroladefy),mert beesett a kézmosó csapba,szétszedtem és volt benne víz utána már nem tudtam bekapcsolni ezután elvittem a boltba ahol vettem mert még van rá garancia,vissza adták hogy igen az a hibája hogy beázott de sajnos nem tudják garanciába megjavítani mert ezt irják:a készülék áramköri panelján ismertelen eredetű anyag befolyásából származó korróziós nyomok láthatóak... (de volt már egyszer javítva ugyan ebbe a boltba a hangszóró hibája miatt,emiatt lehetséges e hogy beázott?)
Mert elvileg vízálló a telefon vagyis jobban kéne birnia a vizet mint akármi másnak? Akkor garanciába miért nem csinálják meg???Mert elvileg a férfi az üzletből mondta hogy volt már ilyen beázás ugyan ilyen telefonnál és azt garanciába megjavították!!???????????????
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Autodesk - Revit
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPad topik
- Elden Ring
- Dell notebook topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest