- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano2101
tag
Hello a kérdésem kb menyibe kerülne egy új panel,alaplap???elöre is köszi.
"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
válasz Heimdallr75 #38459 üzenetére
Köszi szépen.
"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
Hello!Az lenne a kérdésem hogy beázott a telefonom(Motoroladefy),mert beesett a kézmosó csapba,szétszedtem és volt benne víz utána már nem tudtam bekapcsolni ezután elvittem a boltba ahol vettem mert még van rá garancia,vissza adták hogy igen az a hibája hogy beázott de sajnos nem tudják garanciába megjavítani mert ezt irják:a készülék áramköri panelján ismertelen eredetű anyag befolyásából származó korróziós nyomok láthatóak... (de volt már egyszer javítva ugyan ebbe a boltba a hangszóró hibája miatt,emiatt lehetséges e hogy beázott?)
Mert elvileg vízálló a telefon vagyis jobban kéne birnia a vizet mint akármi másnak? Akkor garanciába miért nem csinálják meg???Mert elvileg a férfi az üzletből mondta hogy volt már ilyen beázás ugyan ilyen telefonnál és azt garanciába megjavították!!???????????????
Előre is köszi!"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek