Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombi01
tag
Ne parazz ezen, nem Te vagy a bena a win7 szopat. Mai napig nekem sem sikerult vele felismertetnem, nem is jelzi hogy uj hardver vagy valami a kocsogbura. szerencsere van egy XP-s gepem azzal minden klafan megy. Azt meg nezd meg hogy az alaplapra a szgeped hatuljanal epitett usb be dugod vagy olyanra ami a haz oldalan vagy elejen van, nem mindegy...
"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
őstag
Nem jelenik meg, mint meghajtó sem?
Nálam volt olyan gond, hogy ha nem közvetlenül az alaplapra dugtam, hanem mondjuk egy toldóra, vagy a front panel USB csatlakozójába, akkor nem történt semmi.
Ha a telefon sem pittyen egyet, és nem írja, ki a "címsorban", hogy USB kapcsolat, nem áll neki tölteni, és a PC sem csinál semmit, akkor valami hardveres gond van a PC, és a Defy között. Vagy a kábel, vagy az érintkezés. Próbáld meg egy direkt alaplapi USB-ről is!Nekem 64 bites Win7 alatt faszán megy. AMD gép. A melóhelyen WinXP 32 bit + Intel gép, otthon Win7 32 bit, AMD. Mindenhol működik.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
32 GB már sok neki úgy hallottam. Itt a fórumon is mintha már lett volna pár bejegyzés ezzel kapcsolatban, de nem emlékszem tisztán, valaki erősítse/cáfolja meg.
16GB, CL6-os Silicon powert, és a 8 GB-s verziót is remekül kezeli a gép. Nekem a sebessége is megfelelő, de ez igazából csak akkor lényeges, ha épp másolok rá valamit PC-ről.
Memmaao: feltetted az USB drivert?
szerk: egyre gondoltunk. Most esett le a neved... maaiaco volt az enyém.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
zsirfecske
addikt
nálam silicon power class6 az ár/érték/gari bajnok. 8 vagy 16 gigást ajánlanék, enyimben előbbi megy remekül, remek másolási időkkel.
Hakkuuuh:
érdekes hogy nálatok baj van, sokunknak ment pöccre win7 64/32 biten is. szóval csak annyit akarok mondani, hogy biztos van megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Hakkuuuh
tag
Szia!
A különbség annyi, hogy az SD kártya maximális mérete 4GB míg az SDHC kártyáé (jelenleg) 32GB. Ezt a címzések különbségével érték el. Az az eszköz ami támogatja az SDHC-t az az SD-t is fordítva viszont nem (biztos) igaz!
Szóval mindegy milyen kártyát veszel bele, csak jó minőségű legyen és ne a Vaterán vedd .
zsírfecske:
nemtudom, lehet hogy van megoldás, de én felfrissítettem a Win7-et is a Microsoft patchekkel, de akkor sem ment ... mondjuk mind1, mert van minden oprsz. ... lehet azért kipróbálom VirtualMachine-el és WinXP-t nyomatok rá ...Üdv
[ Szerkesztve ]
Hardcore4Life
-
Auratech
őstag
Mikro sdhc jár bele 16Gb-ig gond nélkül. 32-nél néha van hiba, de az inkábba kártya baja lehet(szerintem). Class4 a minimum, de érezhető a gyorsabb kártyával a sebesség növekedése. Nekem class6-8Gb fészkel benne. A froyonál kártyára telepített app-ok indulása függ a kártya sebességétől és a térképszoftverek adatainak betöltése is bármelyik rom verziónál.
Auratech Field Recording
-
DaDa
senior tag
MP3-sms csak 2.2-ben lesz, addig használj pl. handcent smst, ami támogatja az mp3 beállítást, és sokkal jobb mint a gyári sms kezelő. De megpróbálhatod, amit már írtak: pl. ringtones / notifications /alarms mappákat létrehozni és abba bemásolni, akkor lehet, hogy megtalálja (notifications ->sms)
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
leewi
aktív tag
Első hozzászólás!!!!
"- Hogyan tudok megadni saját hangokat a beállításokban?
A következő könyvtárakat kell létrehozni a memóriakártyán, és oda bemásolni a hangokat:
Csengőhang: ringtones
Értesítőhang: notifications
Ébresztőhang: alarms
Ha ezekbe a könyvtárakba helyezed a saját mp3-akat, már látni fogja a telefon is."Csak a keresésbe kellett volna bepötyögni...
kOrÁn kELtEm, hOL aZ aRaNy?
-
tzl
senior tag
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Nézd meg a telefon menüjében, ott láthatod, hogy az új verzió van-e fent"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Suzuki topik
- Ez a mondat angolul?