Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
Milyen problémád van a CM7-tel?
Használod?
Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Beta1 óta használom, nekem már akkor is jó volt. 720p-t épp lesz@rom, gyári romon se megy, cm7-től miért kell ezt elvárni? Gps 30mp alatt fixál agps nélkül is. Nekem tökéletesen megfelel, gyorsaságban, stabilitásban ver minden eddigi froyot. Nem beszélve arról, hogy ha az android fejlesztések ilyen ütemben haladnának, mint ahogy a kis 19 éves Quarx dolgozik a cm7-tel, már nem a 2.2-t várnád, hanem 22.2-t. -
DeadMeat
nagyúr
Mert az.agps-en és a 720p felvételen kívül minden működik.Direkt kipróbáltam a gps-t is.Kb 1 perc alatt talál melóhelyen jelet.Néhány ezer tonna vas és fém pedig van körülötte.Az iránytűt azért meghüjíti
Nincs fc,nincs fagyás,ujraindulás.Wifi tartja a jelet,3g,kamere kékfog,tethering,rádió,kamera,videófelvétel működik.kb 2x olyan gyors,mint a 2.2 gyári.Az agps hiányzik egyedül.De a sima vevő is elég gyorsan talál jelet.Mivel kell kompromisszumot kötni itt?kano:kb 2 nap. 40-41.órában szok rinyálni a töltőért.Akkor még 15% az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Diablo 3
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest