Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Na szépen állunk egyébként így túl a 7000-en. Van mit olvasni csak győzzük...
#ABE
Ahhoz képest hogy most nagyon ellent fogok mondani a no game-es attitűdömnek, a Gameloft mindig is tudta mitől döglik a légy! Szép, ízléses játékokat írtak már Java-ra is anno, nekem is tetszik így elsőre a cucc#Anysoft keyboard
Igen, sejtettem hogy valamit rosszul vagy sehogy sem állítottam be, így történt hogy maradt swipe üzemmódban a tela, az input method résznél is ki kellett választani az Anysoftot. Cserébe ronda fekete gombokkal "örvendeztet meg" az eredetihez képest, de legalább beszélni magyar.
Kösz mindenkinek!
(látjátok, erről beszélek, hogy marhára szoknom kell az Andrót! Nem vagyok egy vén kecske, meg ámítástechnikában is otthon vagyok kicsit, de gőzöm nincs egyesek milyen túlfejlett érzékekkel tapintanak rá a célhoz vezető helyes útirányra??? Gratula!) -
Trabby
aktív tag
Köszi szépen! Átállítottam, sokkal könnyebb így irányítani
Azon én is csodálkoztam, hogy fénylik a fekete készülék.
Más:
Nektek a csavarokról nem kezd lejönni a festék? (nem ejtettem le a telefont, szerintem a tok kezdte ki) Nem mind, csak az egyik, azon is kb egy 1-2mmes részen.
Mikor még milestonet szerettem volna, annál láttam, hogy többen panaszkodtak, hogy kopik nagyon.. :S
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest