- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerolimo
csendes tag
Sziasztok,
1, A Paranoid romon jól mennek a játékok? Tehát játszani jó vele?
2, Olvastam, hogy nem jó rajta a kamera. Ez a legjúabb verzióba is így van?
3, Az ICS leak-nek nem jobb az üzemideje, mint a Paranoidnak?
4, A Quadrant értékelése mennyi a Paranoid romnak? valaki meg tudná nézni?Előre is köszönöm.
-
kurion
senior tag
válasz Gerolimo #3251 üzenetére
A leaked ICS még nagyon gyorsan merül rossza vaku kalibrálás fényképezésnél és művel néha még érdekes dolgokat.
Paranoid-on amivel játszottam és gond volt az a Fruit Ninja de az is csak néha egyébként meg simán elvitt minden 3D-s játékot gondolok itt a Wild of Bloodra és hasonló játékokra."Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
En meg mindig a 2.3.4 stock ROM-ot nyuzom, de elkezdett vacakolni.
pl. a Moto logonal megall a boot, ha sd kartya van benne, meg belassult, dobalja a 3G-t...
Egy Factory reset eleg lenne neki, vagy wipe? Szerintetek...
+ van a privacy settings-ben a Backup my data, meg az Automatic restore be van nekem allitva. Jo ez valamire?
Tomi"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
rum-cajsz
őstag
válasz Gerolimo #3251 üzenetére
1. Egy játék van a telefonomon, kifestő a gyerekeknek. Az tökéletesen fut.
2. Igen, nem megy a videó felvétel. És ez mindaddig így lesz, amíg nem sikerül csinálni egy új kernelt. (vagy a motorola ICS kernelét használni)
3. Nem
4. Fogalmam sincs, de sok értelmét sem látom a quadrantnak, miután be lehet csapni a programot, és olyan eredményt csiholsz belőle, amilyet akarsz.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
rum-cajsz
őstag
-
Herczi
senior tag
Este feldugtam a gépre tölteni a telefont, de aztán nem sokkal később lefeküdtem, gépet kikapcsoltam. Kelek fel reggel, nem kapcsol be a telefon, hát megállt bennem az ütő, rádugtam hálózati töltőre, kiderült csutkára le van merülve. Na ez mitől lehet? Pedig legalább 40% volt még benne és nem 30 órát aludtam. Legújabb Neutrino ROM van rajta, lehet valami bug?
-
Gerolimo
csendes tag
Sziasztok,
Azt mondták, hogyha letöltötitek a Videocam Illusion nevű programot, akkor menni fog a kamera Paranoid-on. Ez igaz?
És a Paranoid-nak a legjobb az üzemideje? És kihasználja a két magot? -
kurion
senior tag
Milyen romot ajánlotok Videózásra és fényképezésre?
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
Gerolimo
csendes tag
Sziasztok,
ezzel a telefonnal lehet SD kártya nélkül fényképezni és videót készíteni? Vagy muszály venni hozzá egyet? Tehát lehet a belső memóriájába menteni a videókat és fényképeket?
És van rá olyan CM9-es vagy CM10-es rom, ami kihasználja a két magot, és az üzemideje is jó?[ Szerkesztve ]
-
AiRborNee
csendes tag
Sajnálattal hallom, hogy így elintézte a moto, pedig nagyon szeretem, júliusban vettem pontosan mert az áráért egy piszok jó teljesítményt kaptam és azt mondták lesz rá ICS is. Nem igazán akartam belenyúlni, de úgy néz ki előbb utóbb rákerül a sor.
Van rá az alaptól jobb rom amire érdemes lecserélni és támogatja a webtop-ot, vagy még várjak hátha dobnak ki valami jó romot rá? Szerintetek lesz valami?
Valaki próbálta már, a lapdockosok közül, hogy full ubuntut varázsoljon rá? -
félisten
.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
Sziasztok!
Azt olvastam ITT, hogy az Atrix 4G kap JB-t.
Ez vajon az itthon vásárolt 4G-kre is vonatkozik? Van erről bármi infó?
Mi a különbség a 4G és a sima atrix között?
A gsmarena összehasonlítása szerint csak annyi, hogy a 4G nem támogatja 900 MHz-en a 3G-t.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
stbtamas
aktív tag
Ez engem is érdekelne.. és látható módon én milyen különbséget veszek észre.. mert azt hiszem nekem sima atrixom van.. :-/
Van egy problémám is.
A telefon nem töltődik fel, csak 90%-ig, tovább, hiába tartom órákon keresztül a töltőn..
Mi lehet a probléma? Kb egy hete kezdődött ez a hiba..
Gyári 2.3.4 van rajta, nem volt babrálva, úgy van ahogy megvettem üzletből.
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
nortol
senior tag
Én nem tudom, hogy te hogyan következtetted ki ebből a cikkből azt, hogy lesz Jelly Bean az atrix 4g-re, merthogy az egész arról szól, hogy nem lesz azokra a telefonokra, amelyeket a képen is láthatsz...
Itt már hivatalosan is közölte a motorola a tényt, ráadásul a cikk is jó infórmációkat ad véleményem szerint.
Valamelyikőnk szövegértelmezésével lehet a baj :-)
Már csak azt remélem, hogy nem én öregszek :-)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mivel a cikk nem említi, hogy a táblázat pontosan mire vonatkozik, csak azt hogy pár készülék nem kapja meg a JB-t, így a optimizmusom és a táblázat feletti kép alapján gondoltam ezt.
De így utólag már értem.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
nortol
senior tag
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy nagyon sokan abban a pillanatban kezdtek csak a motorola leváltásán gondolkozni, mikor egyértelmüvé vált az, hogy az atrix 4g-re eddig tartott a hivatalos fejlesztés.
A minap egyik ismerősöm által lehetővé vált, hogy eljátszadozzak egy sg III-as kütyüvel.
Azóta odafigyelek minden egyes infomorzsára, ami közelebb hozhat engem is egy ilyen telefon birtoklásához :-)
-
rum-cajsz
őstag
válasz AiRborNee #3264 üzenetére
nagyon sok jó 2.3.6-os rom van, mindben van webtop.
Vannak webtop tuningok, a legjobb a webtop+.
Én próbáltam az ubuntut és debiant is, de reménytelenül lassú.
Az ubuntu megoldás ráadásul csak egy VNC szerveres trükközés, még az is lassít rajta (a megjelenítésen).=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
rum-cajsz
őstag
Ez a cikk még azelőtt íródott, hogy bejelentették az Atrix támogatásának megszüntetését. A táblázat csak egy spekuláció, ami sajnos nem jött be.
Most hogy végre van nem Samsungos Nexus, én is bizakodom egy szebb jövőben.
Kíváncsi leszek, hogy ez az LG gyártmány hogy muzsikál, de igazán az 5-ös Nexus érdekel.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
stbtamas
aktív tag
Kosz a segitseget.. de nincs annyi idom hogy vegignyalazzak lehet tobb szaz hozzaszolast.
Egy 1 mondatos velemenyt, vagy helped lehetett volna irni, mar ha hozzaszoltal
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
tvamos
nagyúr
Azert faramuci egy hozzaallas, hogy a Motorola csak az USA-t supportalja, mas mindenki le van ejtve. Pl. ha megkapnam a 100USD-s kupont, lehet, hogy mar holnap vennek egy HD-t. Igy meg semmit. Irjam meg a CEO-nak? Szerintem meg igy is a penzenel lenne a Moto. Hmm... a gyereknek meg pont jo lenne az Atrix... eljatszana vele... biztos orulne neki...
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
AiRborNee
csendes tag
válasz rum-cajsz #3274 üzenetére
erre gondolsz?: [link]
Nekem igazándiból az open office és a gimp volna hasznos, esetleg wine-t rá lehetne varázsolni és azon át photoshopot futtatni sdről?
Rom frissítének mekkora az esélye, hogy rosszra fordul, androiddal még nem foglalkoztam, viszont wm6-ot frissítettem már -
rum-cajsz
őstag
válasz AiRborNee #3280 üzenetére
"Nekem igazándiból az open office és a gimp volna hasznos, esetleg wine-t rá lehetne varázsolni és azon át photoshopot futtatni sdről?"
Ne reménykedj. Az első kettő talán megvalósítható, de olyan érzés lesz, mintha egy 386-oson futtatnád.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
félisten
Sziasztok!
Elgondolkodtam ilyen telefon vásárlásán. Milyen hibák fordulnak elő gyakran?
Mik a kilátások CM10 vagy egyéb Jelly Bean Rom-ok tekintetében?
Van olyan ami megbízható és gyors?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
AiRborNee
csendes tag
Hali, valaki tudna nekem segíteni, hogy miként tudok webtop+-ot esetleg custom romot telepíteni?
Ha jól vettem ki cwm kell hozzá ahhoz meg pudding?
Nekem melyik kellene: -
Gerolimo
csendes tag
Sziasztok,
van faux123 és Turl1 kernele CM9-es romokhoz, tehát ICS, Android 4.0-ához. (Azt írták, hogy elvileg CM10-es, Jelly Bean-es romokkal is megy. Nem tudom, igaz-e.)
Az lenne a kérdésem, hogy ez támogatja-e a két magot, kihasználja-e? Aki próbálta, jól mennek a játékok? Üzemidő? Hány napot bír, stb.?Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
etrop01
tag
Halihó
Nekem olyan problémám adódott mostanában a telóval, hogy különösebb ok nélkül kikapcsolgat. Egyszer volt elejtve sikeresen pókhálósodott is a kijelző ki lett cserélve rá egy hónapra kezdte el csinálni gondolom akkor nem attól, lehet h egy másik rommal nem csinálná mert most még a gyári van rajta?
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
kurion
senior tag
Az ICs kezd egyre jobb lenni. Remélem a hó végére vagy december közepére lesz vele valami hatalmas változás és jól fog benne működni minden
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
rum-cajsz
őstag
Meghalt a telefonom egyik hangszórója, amit telefonáláskor használok, pont mint a Defy-nál. Most csak kihangosítva lehet telefonálni.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
pappgaba
tag
Tegnap próbáltam fölrakni a paranodi androidot, de egyszerűen sehogy se sikerült feltelepítenem a play store-t, nélküle meg nincs értelme használni. Aki próbálta már, esetleg van ötlete, hogy lehet ezt a problémát megoldani?
-
Kispósi
aktív tag
Tudna valaki segíteni nekem autós tartó ügyben? Régebben volt amazonról linkelve autós tartó amit meg akartam rendelni de az amazon nem szállítja Debrecenbe... Hol lehet még normál áron beszerezni, vagy mi lehet a gond az amazonnal? Onnan még nem rendeltem soha, lehet én rontottam el valamit, remélem valakinek van már ilyen tapasztalalta. Ebayen drágább és amit néztem eddig az nem szállít Magyarországra. az itthoni boltokban is majdnem kétszer annyiba kerül :/
[link] erről lenne szó
Új hozzászólás Aktív témák
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.