- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
-
RAiN91
őstag
Honnan tudom beszerezni a gyári AT&T-s sbf-eket? Utolsó 2 érdekelne, de amit xda-n linkeltek, nem tudom letölteni. Ez melyik? Mert a mappa nevében van ATT, a fájl nevében meg EU, AT&T-s telóra pedig nem szeretnék EU-sat rakni.
És akkor biztos, hogy a mostani ROM-ra RSD-val rátolhatom a korábbi AT&T-set, vagy ugyan azt, ami most van? (4.5.141.MB860.ATT.en.US)[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
Itt a 2.3.6-os, itt, pedig a 2.3.4-es at&t-s sbf.
Igen RSD Lite-al kell felrakni. Nem pont úgy, mint Defy-n, de hasonló a menete.Szerk.: a 2.3.4-es valóban a Retail verzió a fájlnév alapján! Nézd meg XDA-n...
N.E.R.O: bátran ajánlom rum-cajsz és premete leírásait, azokkal simán menni fog. De előtte még próbáld ki, amit rum-cajsz javasolt...
[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
De érdemes elolvasni premete 2.3.4-es romhoz írt kommentjét (itt), idézem:
..."Mivel az at&t-s Atrixra van hivatalos 2.3.6 (4.5.141) sbf-ben és OTA-ban is, ennek a felpakolása 2.3.6-os romra nem lehetséges, "No Downgrade". ...Így ez a kérdés nem kérdés a továbbiakban
[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
válasz rum-cajsz #2255 üzenetére
Tudom, olvastam. De én teljesen gyári állapotot szeretnék, nem szeretnék buherált telefont. Vagy így is ugyan olyan? Ha már itt tartunk, hogyan tudom megnézni, hogy nyitva van e a BL? Nem új telefon, és 2.3.6-os gyári ROM volt rá rakva.
Imdre: mármint a 2.3.6-ra nem tudom feltenni sbf-ből ugyan ezt a ROM-ot?
[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
Viszont ha nem sbf-ből telepítesz, hanem a recoverys ZIP fájlból, akkor tudtommal vissza lehet tenni a 2.3.4-et. Vagy tévedek?
Egy kérdést mindenesetre megérdemelne premete felé, ha nem jár erre véletlenül.....=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Imdre
aktív tag
Nem próbáltam, de premete írásából az derül ki, hogy csak a 2.3.6-os romot tolhatod fel. Az amit linkeltem 2.3.6-os az jó (legalábbis a fájlnév alapján ez a legújabb at&t-s rom).
rum-cajsz egyébként azért javasolta azt a módszert, mert ha sbf-ből csinálod és valami közbejön, akkor kuka a telefon....rum-cajsz: passz.... Nem próbáltam/néztem utána, mert én a Retail verzióról váltottam Nottachtrix-ra, így ezt a kört nem kellett lefutnom. Csak jeleztem premete megjegyzését, nehogy gondja legyen belőle. De premete a mestere ennek, csak Ő elvan már az Atrix 2-vel Egyébként valószínűsítem, hogy úgy megy, ahogy leírtad...
[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
Ugyanolyan lesz a Te szempontodból. Egyedül a bootloader nem frissül, ami téged nem kell érdekeljen.
Idézek az XDA fórumából, aminek olvasását erősen tanácsolom Neked is:
"YOU COULD ALSO STOP USING SBF ALL TOGETHER. ITS NOT SAFE. RSD/SBF IS FOR INTERNAL CARRIER/MOTO USE. IT WAS NEVER MEANT FOR ANYONE TO EVER DOWNGRADE. PUT DOWN THE FLASE AND PRAISE THE SAFE METHODS."
[WARNING] Don't Hard Brick Your Atrix! Look Here.
Az SBF telepítés senkinek sem biztonságos, Én nem javaslom senkinek! Ha megcsinálod sikeresen is az egyik flesselést, semmi nem garantálja, hogy a következő is sikeres lesz!
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
RAiN91
őstag
A max RAM-nak mennyinek kellene lennie? Mert nekem olyan 800 körül van, ez kerekítve 1024? Vagy pontosan annyinak kellene lennie? Egyébként sikeres volt, felraktam az sbf-et.
Nem nagyon lett gyorsabb, de lehet ez a normális, majd összehasonlítom youtube videókkal.
Pl. az ujjlenyomat leolvasás elég lassú, 3-4 mp.[ Szerkesztve ]
-
jano2101
tag
válasz rum-cajsz #2260 üzenetére
Hello ez mit jelent
"Ekkor a gépeden lépj be egy terminálba, és add ki az alábbi parancsot:
moto-fastboot32 oem unlock"
Hova kell gépelni és mit?
köszi[ Szerkesztve ]
"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
Leírom az elejétől mi a hibám!
Másik romot raktam fel és a CWM voltam és repültem át a menüpontok között, aztán jól el nyomtam valamit, amit nem kellett volna. Tudom, hogy a lehetőségek a következők voltak 0KB, 4 kilobyte stb a 0-ra mentem,majd újra indulás!
Majd nem tudok belépni a recoverybe és nem érzékelnek a kapacitiv gombok!
itt egy link ilyenem van leforditva
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=hu&prev=/search%3Fq%3Dmotorola%2BAtrix%2Bsoft%2B%28touch%29%2Bbuttons%2Bnot%2Bresponding%26hl%3Dhu%26biw%3D1280%26bih%3D878%26prmd%3Dimvnsfda&rurl=translate.google.hu&sl=ar&twu=1&u=http://forum.xda-developers.com/showthread.php%3Ft%3D1473647&usg=ALkJrhif5lEoy1OZK9_UgDqL3LIn76erHg"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
Mindig ez a kép jön be elsőnek csak a legfelső sor nem az hanem
" Unlocked
PwrReason: SW_AP_Reset
OS will boot in 5 seconds
Press a key to stop count down
Available Modes are: "A többi ugyan az ki lehet választani az 1-14-ig de nem lép be a recoverybe!
[ Szerkesztve ]
"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
nortol
senior tag
Én már csak azt várom, hogy megjöjjön az at&t-s ics, aztán visszateszem a gyári állapotot nandbackupból és húzom is rá az ics-t...
Addig meg elvagyok mint a befőtt a cm 7.2-vel :-) -
-
jano2101
tag
válasz rum-cajsz #2272 üzenetére
Hát eddig nem nagyon sikerült
nem egyből a fastboot módba lép csak azt is ki lehet választani
vagy belép a rendszerbe de nem müködnek a gombok és mindig ez jön be ha recoveryre megyek akkor is!"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
RAiN91
őstag
Akinek Golaunchere van, meg tudná mondani, hogy ha rámegyek az AppDrawer ikonjára, akkor nektek is vár 1 mp-t, míg megnyitja a főmenüt?
-
-
jano2101
tag
válasz rum-cajsz #2276 üzenetére
Most egyenlőre sikerült rárakni egy gyári romot, de még mindig nem müködnek a gombok,
de legalább ha nem sikerül vissza tudom vinni mert még úgyis garis!
De még próbálkozok."... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
RAiN91
őstag
válasz jano2101 #2280 üzenetére
Én "rum-cajsz" leírása szerint csináltam
Kicsit nehezen ment, de össze jött, mire rájöttem a dolgokra. Én is brickeltem, nekem "failed to boot 2" üzenetet írt ki, RSD-vel visszahoztam, most inkább nem nyúlok hozzá. Sok sikert.fastboot parancs után kell írni a dolgokat, vagy csinálni a leírás szerint. ADB, driverek legyenek fent a gépen.
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Egy barátnőmnek aki angliában vett egy motorola atrixot az itt magyarországon szeretné használni a telefont de ugye a t-mobile-os sim nem jó bele.. TurboSim-el működne a dolog vagy függetleníteni kéne ? nem akarok warezolni csak valahogyan meg kéne oldani, hogy tudja itthon is használni a telefonját!
Előre is köszi a válaszokért!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
rum-cajsz
őstag
Na, egy érdekes kis írás a Wireden, ami minket is érint: After 16 years in R&D, soldiers finally get ready to take Android (Atrix) phones into battle
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Zzenit
tag
válasz rum-cajsz #2293 üzenetére
Ez nagyon jó, főleg az a hozzászólás, amelyik Angry Birdsös rakéta kilövőfelületet szeretne. :-D
A névjegyzékben miért van annyi google account egy névhez beírva? Ez a Motorolás névjegyzék szinkronizálási lehetőség miatt van ami jár a telóhoz, bár nálam nincs bekapcsolva? Gyári 2.3.4 es rom van fent. Eddig egyszer fagyott amikor merülőben volt és sok mindent akartam indítani egyszerre.
Ha unod a MÁV-ot, egy alternatíva: www.oszkar.com
-
rum-cajsz
őstag
"A névjegyzékben miért van annyi google account egy névhez beírva?"
Ezt hogy érted, mutatsz egy képet?
Talán az lenne, hogy több google accountod van, és mindegyikben szerepel a kapcsolatod? Mert akkor összevonja őket a telefon, és egy kapcsolatként mutatja neked őt.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Matada2.3
veterán
Szerintetek melyik a jobb cm9-es rom? Az AOKP vagy a jokersax?
Finn the human
-
RAiN91
őstag
Azt hogyan tudom megnézni/megmérni, hogy amit vettem akksit, tényleg akkora-e, amennyi rá van írva? (1930mAh)
[ Szerkesztve ]
-
nortol
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest