- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
stbtamas
aktív tag
válasz rum-cajsz #3400 üzenetére
Az a helyzet hogy nincs mit mondani se.. mivel semmi erdekes nincs, nem nagyon jon semmi jo.. szoval ez van..
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
rum-cajsz
őstag
válasz stbtamas #3401 üzenetére
bwoay kollégával szokunk értekezni, erről jutott eszembe, hogy megosztom veletek is tapasztalataimat, hátha érdekel mást is.
A paranoid Android legutóbbi verziója elkezdett nálam szórakozni a 3G-vel, amit meguntam kb 1 hónapja és elhatároztam visszatérek a gyári vonalra.
Először feltettem a CSROM-ot, és majdnem elégedett voltam vele. Két dolog nem működött benne: a lapdock és a Play 3G alatt (wifin jól működött).
Ezért gondoltam még visszább megyek, és premete deodexed romját tettem fel. Abból gyomláltam ki a nekem szükségtelen funkciókat.
Na ezzel már több gondom is volt, viszont végre volt webtop és Play. (öröm és bodottá)
A problémáim a következőek voltak: kegyetlenül laggolt (pl newsreaderben a lapozáskor, amikor csak szöveges oldalak vannak), nem működik a 2G/3G váltás, nem működik a Hotspot funkció.Most visszateszem a CSROM-ot és kipróbálom mégegyszer. Mert találtam rá egy webtop fixet, és azt gondolom a play is valami félrekattintás miatt nem működhetett....
[ Módosította: 7 ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
-
-
ressting
csendes tag
Hello!
A mai napon lemerült a telefonom de előtte tökéletesen működött. Aztán most este feltöltöttem és azóta nem reagál semmire a fingerprint szenzor. Ha nyomom a gombot működik csak ha húzom rajta az ujjamat akkor nem érzékeli az ujjlenyomatomat. Sehogy se akar reagálni. A beállításoknál se érzékeli hogy húznám rajta az ujjam.
Volt valakinek hasonló gondja? Mit lehetne vele kezdeni?
-
bkri
tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki esetleg, hogy függetlenül a WebTop-ot lehet telepíteni recovery alól annélkül, hogy a "fő" ROM-ot (2.3.6) bántaná? Mert a "telefon romja" nekem jó, de a WebTop-ét cserélném...
Köszi a választ! -
rum-cajsz
őstag
igen, lehet, ezt keresd az XDA-n: fixed 236-webtop.zip.
Ez csak a webtop partícióját üríti (osh) és telepíti az új webtopot, amiben ráadásul már a firefox 8-as verziója van.
Én most telepítettem ezt kb egy hete és a fő ROM-hoz nem nyúlt.A fő rom akkor csesződhet el, ha üríted (wipe)/felülírod a cache, data, system, vagy boot partíciót.
-
Matada2.3
veterán
Üdv a csapatban bkri!
Láttátok h elkezdték a boot 2 geckot fejleszteni atrixra!?
Finn the human
-
bkri
tag
válasz Matada2.3 #3418 üzenetére
Köszi Matada2.3!!
Örülök, hogy itt vagyok... Sok Androidos mobil után itt van nekem is az Atrix...
Eddig tetszik meg minden, de hiányolom a JÓL MŰKÖDŐ ICS-t...
Esetleg vki használ ebből olyat amiben MINDEN működik? Újlenyomatolvasó, fényképező, stb...?
Jah és esetleg Magyar?
Vagy egyáltalán milyen ROM-ot javasoltok? Aminem MINDENE stabil és jó??És az aksi is kitartó:::Tudom most sokat kérek... De hátha...
Köszi előre is!!!
Üdv: BK
-
RoBorg
tag
Hello mindenkinek! S Boldog Új Évet is!
Én még mindig szívok ezzel a ROM felrakással. Igazából nem tudom mit rontottam el. S azt sem látom át, honnan kezdjem újra. Egyáltalán ez a RSDlite, meg Fastboot többször végrehajtható? Vagy egyszer lement akkor utána még egyszer már nem lehet? Lehet hülyeség, amit kérdezek, de inkább kérdezek, mielött elbaltáznám az egészet.
Unlock-kal indul, a CWM is bejön de a éritőképernyőre nem reagál. Ergo, factory resetet sem tudok csinálni.
talán csak a recovery-t kellene újrarakni, aztán meg egy ROM telepitést? -
rum-cajsz
őstag
Szomorú hírem van srácok!
Nem voltam kitartó, és elcsábultam egy másik telefonra, így még egy darabig belátogatok ide, de már nem fogom követni az Atrix eseményeket...Nektek további jó szórakozást!
-
bkri
tag
-
rum-cajsz
őstag
a webtop két részből áll.
Egyrészt van egy androidos apk, ami annyit csinál, hogy a most feltelepített linuxot (webtop) elindítja.
Sajnos ez az apk nem bírható működésre főzött romokkal. Elkerülő megoldásként ott a HDMI mirroring működik, ami azt jelenti, hogy a telefon képernyője jelenik meg a lapdockban (TV-n)Az ujjlenyomat olvasó drivere (program kódja) annyira zárt, hogy a pletykák szerint azon bukott meg a 4.0-s frissítés is.
-
stbtamas
aktív tag
válasz rum-cajsz #3438 üzenetére
Grat hozza!
Remelem hamarosan en is sikerul levaltsam az atrixot valami masra.. vagy egy elozo generacios nexusra, vagy nem tudom mire..
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
tvamos
nagyúr
-
Pubszon
veterán
Hali.
Fel akarom rakni epinter 10.1-es CM romját.
A CWM Recovery 5.8.0.2-es van fent nekem.
Ezzel fel tudom rakni, illetve ha igen, miket csináljak meg előtte? Pl wipe, stb..ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
rum-cajsz
őstag
válasz Pubszon #3445 üzenetére
Én nem próbáltam ki végül, és most már nem tudom, de a 13-i kiadásról jókat írnak a fórumában.
Ha jól láttam, még a Chrome is működik végre.Elég rövid lista a bugokról:
HDMI scaling / landscape image orientation
Swype
Dock audio (?)
Internal Sdcard storage mount via USB
Camera view finder incorrect aspect ratio (pictures are fine)
Video Recording=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
snapdragon
tag
-
nortol
senior tag
válasz snapdragon #3448 üzenetére
Én már csak akkor hiszek a motorolának atrix 4g ics témában, ha már itt a fórumon mindenkinek az van fennt a kütyün rajtam kívül :-)
Talán egy kicsit hamarabb is :-)
Főleg, hogy határozottan állították, hogy annyi volt a 4g frissítésnek...
Minden esetre követem a topikot, hátha :-)
[ Szerkesztve ]
-
Herczi
senior tag
Na akkor így meg is kérdezem Angry Birds mentéseimet lehet backuppolni valahogy? Már vagy 3 hónapja nyüstölöm, nem akarom elölről kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest