- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Superhun #5263 üzenetére
Ezt mondtam már korábban is, hogy nem az igazi. Az ICS-hez képest visszalépés, a Razr fórumban is panaszkodnak
Én játékra nem használom, ami engem zavart az a gps volt, de most már az is jó. Per pillanat - 1 napnál - hosszabb ideig hagynám fent, mert sok volt ez a napi flashelgetés oda-vissza játék.
-
mihione
őstag
válasz
Superhun #5231 üzenetére
Ez nem azért van mert gyenge a telefon egyszerűen csak egy bug,hiába váltasz bármire akkor is lesznek ilyenek mivel vagy a hang chip vagy a gpu driverei nem férnek össze néhány fejlesztő által használt dologgal.Volt már erről szó régebben is akkor asszem az Unity által fejlesztett játékoknál volt ez a hiba...
-
Devil Gelo
tag
válasz
Superhun #5225 üzenetére
Hűű, ez baromira jól hangzik, alig várom a következő évet.
Néhány játék alatt mit értessz? Nálam egy játéknál volt csak ilyen gond, ami a GT Racing máshol nem igen tapasztaltam hang elcsúszást. (bár még a ZTE Blade -emen is csúszott a hang a GT Racing el ha jól emlékszem -
Devil Gelo
tag
válasz
Superhun #5223 üzenetére
Tehát akkor az x86 jobb lesz majd idővel, mint az ARM ha elkezdenek vele foglalkozni, és optimalizálják a programokat x86 ra is? Esetleg a jövőben mennyire elképzlehető az x64 a telefonok körében? (el tudnám képzelni, hogy 5 éven belül egy mostani i5-i7 körüli erőtartalék legyen a telefonomban
)
a Power VR SGX540 qadrantban miért kap ennyire kevés pontot? Még régebben mintha olvastam volna optimalizálási problémákat, ez vajon azóta is megvan?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Superhun #5218 üzenetére
Már az ICS-ből kompletten átraktam a gps mappát is a licence, stb fájlokkkat, de ez se oldotta meg. Ha normálisan menne a JB-n a gps akkor azt használnám, de így nem. Még esetleg a /system/bin-ben a gps_driver-t lehetne lecserélni root explorer-el. A CM 10.1-ben ugyanaz a driver, mint az ME ICS romokban.
A 4.0.4.- gps_driver mappából a system\bin -be kellene bemásolni, felülírva az ott lévőt és az engedély: rwxr-xr-x -re kellene állítani. - Ki próbálja ki JB Leak-eken?Devil Gelo: javaslom az mx playert - mindent visz ezzel pedig a dts audió kodolás is megy .
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Superhun #4975 üzenetére
Miyen rom van fent? Rakd fel a GPS Test-et, menj ki szabad ég alá, kapcsold ki a wifit, adatot, nyisd meg a programot -- settings -- clear agps -- majd update agps ezután vissza és várd meg amg pozicionál. Az első hosszabb lesz de utána nem lesz gond.
És a meteorok + a napszél aktivitás is bezavarhat.
-
-
flirt
tag
válasz
Superhun #4652 üzenetére
Még pár dolog:
- az 1080p tud menni 30fps értékkel is vagy 24 a max.?
- igaz, hogy a fényviszonyok változásával automatikusan változtatja (csökkenti) az fps-t?
- Samsung class6 kártya vajon elég a fullhd videókhoz?
- vaku kikapcsolható?
- milyen fotó-felbontások választhatók (tehát mi a 2., mert úgy tudom csak kétfélét lehet...)- van valamilyen különbség az MB és ME (európai/ázsiai) változatok között?
- 147g...nem sok az egy kicsit? mennyire húzza a zsebet?
-
-
chris-v
senior tag
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Superhun #4612 üzenetére
Most is azt mondom hogy jobb, de ezt a tekintetben értem, hogy nem kell belepakolni jó pár dolgot, amit mi európai felhasználók megszokhattunk egy androidos telónál. + Akkor még nem kezdtem el a "rom-hegeszgetést"
ui.: 5 óra folyamatos wifi, pár perc telefonálás 2G-n és ennyi idő alatt reggeltől merültem 6 %-ot - - most kapcsoltam át wifiről mobiladatra és minden OK.
ja akkor valószínű, hogy a te telód se bírja a tuningot. Van olyan eredetileg ME birtokos, akinek megy az emelt órajel?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Superhun #4593 üzenetére
Mindenhogy próbáltam
Most 1 óra 3 perce megy folyamatosan bekapcsolva a 2 G adat és eddig 1 % az akkumerülése.
Frissült a cm 10.1 - de az XDA-s komenteknél is írják, hogy a képernyő-elforgatáskor fekete képernyő.
Szerintetek van értelme deodexálni a JB-t? Eredményezhet pozitív változást sebességben, akkuidőben, vagy csak azért jó, mert így több hely szabadul fel a rendszernek?
-
GGMPC
őstag
válasz
Superhun #4564 üzenetére
A 48khz a sima hangfelvetelnel allithato pl. a PCM recorder appnal, de ez csak a hangfelvetelnel allithato - amikor felveszed a gyereked gugyogeset...
A masiknal azaz kameranal meg at kell allitani a kamera hangfelvetelet a szeles (szelzajszuros) verziora es akkor nem csinalja vagy legalabbis nem erezheto... (ez a videozasnal megjeleno hang settingsben talalhato)
De mondom - ezek is csak gyenguszka megoldasok egy hardveres bakira!
Try it!
-
mihione
őstag
válasz
Superhun #4558 üzenetére
Errol mar volt szo regebben.A lenyeg hogy a kijelzonek valamilyen szabalyzo egysege gerjeszti a mikrofont,ketfele megoldas van:50% feletti fenyero vagy mono hang (szeles idos)
Mobilnetre en sem tudok mit mondani az nalam is szorakozik,de egy gyors repulogep ki-be mindig megoldja,lenygesen gyorsabb mint egy ujrainditas es altalaban reggelente eleg megtenni utana kapcsolgathatom jo marad.En a gyari Jb leaket ajanlom eleg stabil friss jo gyors.
A korabban irt build.prop modositas kivaloan mukodik a fulemtol elveve egybol eled a kijelzo!a kesobbi magyaritott romokba lehet erdemes lenne ezt is belerakni vagy legalabb a leirasba.
-
KisBundi
őstag
válasz
Superhun #4551 üzenetére
Detto..
Bár zsír új állapotban..Bár feketének sokkal jobban örültem volna.
De azért vannak vele gondjaim :/
Wifi után nem mindig kapcsolja be magától a mobilnetet. 1x előfordult már, hogy ledobott a hálózatról. A kamera zajt sem tudom miért nem lehet megszüntetni..
Ezek most olyan hibák amiket csak kernel cseréjével lehetne orvosolni? -
ghiottone
nagyúr
válasz
Superhun #4540 üzenetére
A JB-n a Google Gallery miatt van 2 kamera. Sajna a kamera gomb kiszámíthatatlan, van amikor a stock 4.1.2-es kamerát és van hogy a JB kamerát indítja
Vagy jegeled TitaniumBackup-al, vagy törlög s system\app - ból a GalleryGoogle.apk-t. Ha a törlést választod akkor a QuickPick lehet alternatíva a Galériára.
Gondolkodok rajta, hogy a JB Leak 2 -t megnézem, azt még úgyis kevesen próbáltuk.
Unatkozom + hátha jó annak a webtop alkalmazása.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Superhun #4536 üzenetére
4-5 órán keresztül folyamatosan nyomkodod és kifekszik? Ne csodálkozz, bár ha jól emlékszem 6 óra feletti kijelző használat is volt már egyik fórumtársunknak. Állítsd automata fényerőre a kijelzőt. Nálam simán elmegy 3-4 napot, igaz 2G és csak akkor aktív a wifi, adatkapcsolat, ha engedélyezem + 3,5-4 óra maximum így a kijelző használat + 2 óra telefonálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Filmvilág
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged