Hirdetés
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
GmailOutlook
tag
Akkor az Amazon az korrekt volt!
Ami a legjobban fáj, volt egy jegyzet nevű app tele jegyzetelve, 1,5 év... Azt pl. biztosan tudtam volna menteni valahová (USB-ről azt sem), de eszembe sem jutott, hogy hangszóró hibával adatvesztéses javítás lehet. Első okostelefonom első (2.) javítása. Akku cseréről is vissza kaptam az adataimmal. Vagy a telefon konstrukciójával, vagy a szervizzel van valami gond, mert eredetileg az akkun kívül más problémája nem volt a készüléknek. Kifogástalanul működött minden funkciója.
Most viszont a legújabb, ma jött meg a készülék a román szervizből másodjára, a GLS által jól megnyomorgatott gyári dobozában, de holnap már viszi is vissza újra a GLS, mivel a telefon jobb oldalán nem lett visszaragasztva rendesen a kijelző, vagy elengedte a hosszú ki tudja milyen viszontagságokkal teli úton a ragasztó. 1mm-t eláll jobb oldalt a kerettől, jobb alsó saroknál a kijelző alá látni.
1 hónapja küldtem be először akku hibával. Most megy 3x-ra, úgy hogy közben minden adatom odaveszett és képtelenek normálisan megcsinálni a készüléket!
Teljesen kiábrándultam a Moto Z-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest