Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GmailOutlook

    tag

    válasz Uzi74 #2132 üzenetére

    Akkor az Amazon az korrekt volt!
    Ami a legjobban fáj, volt egy jegyzet nevű app tele jegyzetelve, 1,5 év... Azt pl. biztosan tudtam volna menteni valahová (USB-ről azt sem), de eszembe sem jutott, hogy hangszóró hibával adatvesztéses javítás lehet. Első okostelefonom első (2.) javítása. Akku cseréről is vissza kaptam az adataimmal. Vagy a telefon konstrukciójával, vagy a szervizzel van valami gond, mert eredetileg az akkun kívül más problémája nem volt a készüléknek. Kifogástalanul működött minden funkciója.
    Most viszont a legújabb, ma jött meg a készülék a román szervizből másodjára, a GLS által jól megnyomorgatott gyári dobozában, de holnap már viszi is vissza újra a GLS, mivel a telefon jobb oldalán nem lett visszaragasztva rendesen a kijelző, vagy elengedte a hosszú ki tudja milyen viszontagságokkal teli úton a ragasztó. 1mm-t eláll jobb oldalt a kerettől, jobb alsó saroknál a kijelző alá látni.
    1 hónapja küldtem be először akku hibával. Most megy 3x-ra, úgy hogy közben minden adatom odaveszett és képtelenek normálisan megcsinálni a készüléket! :W
    Teljesen kiábrándultam a Moto Z-ből.

Új hozzászólás Aktív témák