Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Igazából a kérdésem arra irányult pontosan, hogy Windows nem, oké, de akkor miért Mac ? - a hipsztert már értem. Nyomós ok. (De tényleg)
Én most tervezek vállalkozást indítani például a bnőmmel és egy cimborámmal egy másikat is és mindkettőt úgy tervezzük, hogy tök free cucc, a 2-3 fős irodába egy kis szerver, routing, proxy, nas, egyéb, majd skálázzuk, ha nő.. Debian.. a gépekre pedig irodai munkára szerintem Ubuntu, ezt bármilyen földi halandó elkattogja magának szépen, csajos is már tök megszokóban, pedig nem egy nagy IT-s a lelkem
..
Word, Excel ? Nos, nekünk kell szintén ilyen például, LibreOffice-al megoldjuk. Külföldi partnernek is ebből küldünk doksit, ha kell, Thunderbird levelező, Opera (és Firefox) böngészők, amúgy meg mi kell még ? Kb meg is vagyunk (hálistennek semmi durva CAD-ezés, PS-ezés stb. nem kell).
-
Dißnäëß
nagyúr
Ismersz hasonlót, pl. Ubuntun ? (Vagy bármilyen egyéb linuxon). Ismer vki itthon kishazánkban teljesen ingyenes szoftverrel operáló céget ? Úgy értem, fejlesztő céget, nem arra gondolok, hogy 2 fős cég, benne 1 Debian szerver és egy Ubuntu klienses rendszergazda, aki definíció szerint előbbieket elmondhatja magáról, ....
Hanem TÉNYLEG egy mittomén, 10+ fő a szervertől az utolsó bit-ig ingyenes szoftvert használ ? (Nem számítva azt, ha van egy Wine alatt futó, rámókolt, pénzért megvett Photoshop-ja).
-
Dißnäëß
nagyúr
Szerintem utóbbi és pofonegyszerű: befolyás, hatalom, belépni egy xy bizottságba, majd abban kifele a jófiút mutatva súlyt és hangot szerezni, aztán pár év múlva, amikor jönnek a súlyosabb döntések, merre menjen a kis közös tutaj, ami a nagy anyahajó oldalába léket fúrhat, jön majd az addigra felhízlalt nyomás és súly is, hogy ne arra, hanem amarra. Mondom ezt bármiféle konkrétum nélkül, de hogyan is mondhatnék konkrétat, amikor a mai világban az átlátszó disznóságok már azonnal kibuknak és közösségek tucatjai, emberek százezrei reagálják le azonnal ezeket. Inkább sunyizzunk, kifinomultabb becserkésző taktikák az "ellenség" lefegyverzésére, beépülés, hatalom, pszichológia, akármi. Minden, ami az egységsugarúak számára kevésbé, vagy abszolút nem feltűnő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest