- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
nemigazán értem mit néztél, fennvan már egy ideje a HWunboxed összehasonlító videó, pont avangersről
Az AMD 1 fps-el lassabb(igen, szégyenlik, hogy nincs dedikált HW és 143 helyett 142fps-el megy), cserébe egy krumplin is elfut. A performance és balance módja az FSR-nek egy rakás sz*r, viszont qualityben és felette nincs sok különbség a DLSS és az FSR közt (4k-ban és 1440p-ben). Ha meg 1080p-ben akarsz játszani és még azt kell visszabutítani 480p-re, szerintem az már úgy is mindegy, hogy hogy néz ki, mert az egésznek nincs sok értelme. Az FSR egy közel tökéletes megoldás, míg nem lehet kapni normális áron új GPU-kat. (sőt FSR high qualityn 4k-ban pár játékban szebb a kép, mint natív 4k-ban). -
-
SindaNarmo
tag
Azért ennyire nem rossza a helyzet, és de, ha nem vadászod be zoomolva a hibákat akkor mindkettő jó teljesítményt nyújt. 4k-ban biztos, kisebb felbontáson azért nő a DLSS minőség előnye. Teljesítményben azért nincs különbség köztük.
De pl a Marvel-nél is látszik, hogy pl a DLSS bizonyos esetekben jobban elmossa a dolgokat.
Az meg hogy megpróbálja kitalálni hogy minek kellene ott lennie (vagyis jobb mint a nativ) azért elég csalóka. Pl el tünteti a ghost jelenséget a karakter körül az ok. Viszont néha szerintem meg oda rak dolgokat amit nem kellene.
Igazából mind kettő jól működik és mind a kettőnek meg van a maga hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Macbook White 13" unibody
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest