- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Szerintem ez marhára az adott csoporttól függ. Pl nálunk a városban csak pár roma család van, de ezek normálisak. Hangosak meg minden, igazi élő sztereotípiák, de mivel amúgy jó pénzük van full legális üzletekből (1 "kínai" bolt meg 2 büfé-bódé) ezért velük lehet normálisan üzletelni.
Ellenben a két szomszéd városban lévő romák... Hát... Nekik még köszönni sem érdemes. Egyszerűen azért mert te hiába kezeled őket normálisan, gyakorlatilag a szemedbe mondják, hogy te büdös magyar vagy, tehát a probléma gyökere hogy ők néznek le téged és csak egy idióta lehúznivaló pancsernek tekintenek. Nah ezek azok az arcok aki visszamennek 1 hét múlva hogy szar a kocsi, meg nem tisztelnek semmi megállapodást vagy jogot... -
nemlehet
őstag
Nem vagyok jogász de ez a törvény vállalkozásokról beszél. A sztori nekem meg inkább ilyen használt autó eladásos sztorinak tűnik.
Amúgy meg ha egy cég bemondásra visszavesz egy autót átvizsgálás nélkül így járt... De amúgy meg a leírt csalás se nagy üzlet mert volt adásvételi ergo minden személyes adata megvan a csalóknak.Magánemberként meg ne adj el tesóknak semmit. Nem vagyok rasszista, de személyesen ismerek olyat aki amúgy közel hibátlan autót adott el, de másnap jöttek vissza, hogy ez egy szar és márpedig akkor most visszaad 50%-ot vagy nagy baj lesz.... Innentől kezdve én inkább nem kockáztatok amúgy se szoktak jó árat ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged