- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
válasz
RandomName #13 üzenetére
Hogyan nyúl le 1 dollárt a kártyámról?
Nem látom a lehetőségét.
Online vásárlásnál a bank azonosít az online vásárláshoz használható PIN kóddal.
Ezt nem tárolja el az eladó, nem is látja. Ha egy eladó már a vásárlás előtt kéri, az több mint gyanús. Csak a tranzakció hitelesítéséhez szükséges.
Kártyás vásárlásként sem tudja elsütni, mert első vásárlás esetében megköveteli a kártya PIN számát.
Európán kívüli használatét tiltottam a kártyának. Majd engedélyezem, ha elhagyom Európát.A hitelkártyán amúgy is van vásárlási limit. Ezt én is csak limit emelési kéréssel tudnám megemeltetni.
Még Kína sem tudná megcsapolni a számlámat. A bank rendszerének azonnal észre kell vennie, hogy megugrottak a Kínából származó számlaterhelések.Én egyetlen lehetőséget látok a lehúzásra. Egy látszólag rendben lévő webshopban történő vásárlás lehet rizikós, ha nem létező árut vásárolsz meg, baráti áron. Olcsó az ajánlat, de sohasem kapod meg a terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest