Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Én is vittem anno egyszer a helyi hulladékudvarba egy szatyor használhatatlan elektronikai motyót, ott aztán kíváncsiságból áttúrtam a konténert és találtam egy csomó használható holmit. Két laptopot alkatrésznek, egy komplett működő mini számítógépet aminek csak a kijelzője volt hibás, félgépekből egy tucat merevlemezt ami mind használható volt, memóriákat, procikat, külső merevlemez házat, stb...
Odavittem a holmikat a komához, megmutattam. Mondtam, h vinném. Közölte, h amúgy nem lehet, de most az egyszer vigyem, nem látott semmit.Sajnos rengeteg helyen (cégek, közintézmények főleg) kidobálják az amúgy működő gépeket, mert "elavult". Másnak meg ez inkább érték és úgy hívják retró.
Ennek inkább az értékmentés lenne a lényege, mint "szar visszalapátolás", csak a hülye szabályozás nem engedi. Ami működik és hasznosítható az nem szemét, miért ne lehetne új életet adni neki?
A kutyát se visszük ki a dögkútra ha eltörött a lába vagy elmúlt tíz éves, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest