- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Már az Oppo is kezdi
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Én is vittem anno egyszer a helyi hulladékudvarba egy szatyor használhatatlan elektronikai motyót, ott aztán kíváncsiságból áttúrtam a konténert és találtam egy csomó használható holmit. Két laptopot alkatrésznek, egy komplett működő mini számítógépet aminek csak a kijelzője volt hibás, félgépekből egy tucat merevlemezt ami mind használható volt, memóriákat, procikat, külső merevlemez házat, stb...
Odavittem a holmikat a komához, megmutattam. Mondtam, h vinném. Közölte, h amúgy nem lehet, de most az egyszer vigyem, nem látott semmit.Sajnos rengeteg helyen (cégek, közintézmények főleg) kidobálják az amúgy működő gépeket, mert "elavult". Másnak meg ez inkább érték és úgy hívják retró.
Ennek inkább az értékmentés lenne a lényege, mint "szar visszalapátolás", csak a hülye szabályozás nem engedi. Ami működik és hasznosítható az nem szemét, miért ne lehetne új életet adni neki?
A kutyát se visszük ki a dögkútra ha eltörött a lába vagy elmúlt tíz éves, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest