- iOS alkalmazások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Egyébként megjelent az új verzió (2.0.13).
-
csabibmx
tag
Bocs,hogy ide írok de ha jól látom ti kellően Symbian elkötelezettek vagytok.
Másik témába már leírtam a problémám de nem jött rá válasz,gondoltam itt is megpróbálom mert ez gyakrabban látogatott topic.
[íme a problémám] legfrissebb 29-es hsz. -
B1T3
addikt
Mennyi adatforgalmat generál a program?
(#2) zsoltti
Részletezd, kérlek, funkcionalitásban mi is a gond a zenelejátszóval. Van egyedi hangszínszabályozás (na jó, S^3-on sajnos (még?) nincs), és ráadásul azt hiszem, elégedettek lehetünk a hangzással is. Az a baj, hogy aktuálisan nem képes egy Nokia telefon sem kivetíteni automatikusan a zeneklipeket hologram formájában?Mi kell még? Miért szar? Nem értem a hozzáállásod.
-
Davidoff91
aktív tag
Misály a pár éves Samsung mp3 lejátszók szinkronizációs programja is képes volt nagyjából erre (az nem állít össze lejátszási listát csak besorolta így a zenéket). Én azt nagyon szerettem, lehet hogy majd ezt ki is próbálom. Egyenlőre még megvan az 5800, szóval a lehetőség adott.
-
zgospel
őstag
jó cucc, csak azt nem értem, hogy miért nem lehet offline módban használni, mondjuk gépről vagy pl ovi suiteon keresztül tölthetné le a profilokat... annyi pénzt nem ér meg, hogy 3G-n keresztül szedje le az adatokat :S
-
saiyajin
senior tag
Nekem sokadik probálkozásra se sikerült telepíteni, mikor a végén csatlakozik a netre mindig ´failed´. Pedig kiváncsi lennék milyen listákat csinálna a zenéimből.
-
leviske
veterán
Kezd annyi rendkívül szánalmas ember járni ebbe a fórumba.
Amúgy ez a Moodagent nem tűnik rossznak, ki is próbálom.
-
zsoltti
senior tag
Szarnak egy pofon...
-
stewe780
őstag
Kellett már, mint egy falat kenyér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest