Hirdetés
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krajczi
tag
Én szimpatizálok a Badával, nekem az Android sok, a Samu-t szeretem. Várok egy jó készülékre...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
kolosanyi #18 üzenetére
Én több mint egy éve vettem meg a Wave-t. Azóta se bántam meg. 1-2 alkalmazás tényleg jól jönne, játékkal úgy vagyok, ha van, akkor ok, de ha nincs, az sem gond. (PC-se játszom.)
Az meg végképp nem izgat, hogy a marketen legyen 100.000 alkalmazás, aminek legalább a 95%-a teljesen haszontalan. Összegezve: nálam bevált a Bada.(#23) Brutális eb Akár igazad is lehet, idővel kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Bathory Peti
aktív tag
nem lett szép telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Eddig nem meggyőző a Bada. ideje lenne mutatni valamit ezen a téren is a gyártónak.
-
Maxentius
addikt
Igazatok van természetesen, én is csak úgy értettem h talán dizájnra meg a szoftverbeli változtatásokra nem fektettek nagy hangsúlyt (és emiatt éreztem egy picit úgy h Nokia-effektus lesz belőle...).
-
kolosanyi
veterán
(#6) Maxentius: ez neked válasz, csak nem erre nyomtam véletlenül
Azt ne felejtsd el, hogy a Bada az nem Symbian. Ez nem egy régi rendszer kicsit leporolt változata, amit megpróbálnak mittoménhány éven keresztül lenyomni a vásárlók torkán komolyabb fejlesztés nélkül. A Nokia ebbe bukott bele, egyszerűen nem követte a megváltozott piaci igényeket (mármint nem bukott bele, csak ezért jutott idáig, innen még megnentheti ez a mostani összeborulás a MS-al, de ez majd úgyis csak jövőre derül ki). A Bada nem egy rossz rendszer, de sajnos tényleg alig fejlesztenek rá...
Én a Samsung helyében eldönteném, hogy mit akarok. Vagy hagyom a francba a saját rendszert, és ugyanolyan, kvázi hardvergyártó leszek, mint mindenki más, vagy pedig leépítek egyet a jelenlegi rendszerek közül (ugye ez megint egy érdekes szitu lenne, mert a WP7 még csak most kezdhet majd el feljönni, az Android helyzete meg egyelőre stabil, de nem biztos, hogy az is marad). Így több erőforrást lehet a Bada mögé felsorakoztatni, de ez csak abban az esetben érné meg nekik, ha hosszú távon saját kézben akarnák tudni a hardvert és a szoftvert is. Ez sem egy elvetendő ötlet, de elég rizikós, pláne, hogy már eddig is nagyon sok ráfordítással járt a Bada, ami nem nagyon látszik megtérülni. Viszont ugye ilyen helyzetben egyszerűen nem lehet rövid távra tervezni.[ Szerkesztve ]
-
Probber
őstag
Ezzel nem értek egyet. Az igaz, hogy most nem megy nekik, túlságosan sokáig tartottak ki (kizárólag) a saját rendszerük mellett, de a Nokia meglépte azt, amivel a közeljövőben újra ringbe szállhat. Samsungéknál pedig nem a Bada a fő csapásvonal, így náluk nem is várható a "Nokia-effektus".
-
JR.CSé
senior tag
Az árát lehet tudni?Vagy még semmi infó nincs erről?
-
Xaels
félisten
Hát ez is beáll az egyen Samsungok sorába és elsőre teljesen összetéveszthető az Android-os társaival...
-
Maxentius
addikt
Úgy tűnik, a Nokia-effektus előbb vagy utóbb minden nagy(obb) gyártót utolér...
-
RaveForce
veterán
még az a kijelző....arenamban 4szer ekkora felbontás volt kisebb fiziai területen..és az már mikori
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
Ahhoz képest, hogy mekkora lendülettel nyomták a Badát, ez mára cseppet alábbhagyott...
-
DanielK
addikt
Tudom, hogy más rendszer, de akkor inkább már egy SG3. Hardveresen ugyanezt tudja, csak egy 1500 mAH az akkuja és függelenül 39.990,-.
Persze, lehet, hogy ez olcsóbb lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Átalakított menügombbal kerül piacra az NFC modullal is felvértezett bada mobil.
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest