- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Soth
tag
Én korábban már fejtegettem ezt a témát: mivel ezek mindennapos használatra szánt termékek, ezért teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül, úgyis meg fogják venni az emberek. Egyszerűen azért, mert ma már nem elképzelhető az élet telefon nélkül. Erre hoztam példaként a benzint. Valahol a 20. hsz környékén írtam le. Persze akkor jöttek az okoskák, de amint látom az egész topic végülis ide jutott. Miért lehet, hogy itt minden drágább? Azért, mert úgyis meg fogják venni.
-
Lord Soth
tag
Az a baj, hogy ez nem csak a telefonokkal van így. Mármint a magas ár. Tankolt már valamelyikötök magyar benzinkútnál? Sajnos tényleg nem tudsz mit csinálni, mert ma már a telefon "létszükséglet". Ezért tökmindegy milyen drága, úgyis meg fogod venni. Csak úgy, mint a 95-ös benzint...
-
Lord Soth
tag
A cikk alapvetően jó, és nagy igazság van abban, amikor azt írja a szerző, hogy a hűséges ügyfeleket illene megbecsülni. Én történetesen pénteken fogok marketingkommunikációból vizsgázni a főiskolán és a tananyag egyik érdekes megjegyzése az, hogy piackutatási eszközökkel igazolt tény, hogy egy új ügyfél megnyerése, elcsábítása a konkurenciától átlagosan hétszer annyi költséget jelent, mint egy már megszerzett ügyfél megtartása.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mitől kerül ennyibe egy telefon? Miért különböznek az árak? Külföldön miért olcsóbb?
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest