- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Csak minőségiek legyenek, ne kacatok...
-
peterk
senior tag
Igen? Androidra van smartdial? És ki tudod menteni az SMS-eket, majd vissza is tölteni a telefonra? És ugyanezt meg tudod csinálni a telefon beállításaival is?
A névjegyeket képekkel, kategóriákkal együtt lehet backupolni és visszatenni? És, ha pl. vannak telefon, gmail és facebook kontaktjaid, amiket összelinkeltél a telefonon, és pl. egyedi csengőhangot is beállítottál, akkor ki tudod úgy menteni az egészet és visszatölteni, hogy megmaradjon a linkelés és a csengőhangok is?
-
SMITHVADŐR
tag
A végén még a Counter bajnokságokat winmobilon fogják játszani a vonatról
-
peterk
senior tag
Az xbox live egy nagyon-nagyon erős csábítás, érthető a Microsoft igyekezete, hogy a mobil platformra is kiterjessze. Megjegyzem, ha sikerül nekik úgy, hogy a mobilon is működik a komplett xbox live a maga avatar, achievement, chat/videochat, játékmentés stb. rendszerével, és megcsinálják néhány húzó xbox360 game mobilos verzióját, akkor azzal gyakorlatilag agyon fogják alázni a többi platform game related szolgáltatásait.
Én egyébként kicsit félek is ettől. Szeretnék magamnak majd egy consumer kategóriás olyan windows telefont, amelyik azért továbbra is elsősorban telefon. Félő, hogy a WP7 nem ilyen lesz, hanem beáll az iOS, Android, Bada sorba, ahol minden más funkciót teljes erővel fejlesztenek, közben a telefon funkciókat egyre inkább mostohagyerekként kezelik. Azért valahol vicces, hogy egy telefonnak nem jelent gondot egy 720P video lejátszása, közben pedig nincs egy jó névjegy kereső/tárcsázó algoritmus, vagy éppen nem lehet teljes backupot csinálni a telefonról névjegyekkel, sms-ekkel, emailekkel, beállításokkal együtt.
-
Alwares
aktív tag
Már írhatod, csak tesztelni cinkes.
Amúgy nagyon kíváncsi vagyok milyen játékokat bírnak majd el a WP7-es telefonok. Az XNA (azaz a C#) úgy tudom viszonylag gépigényes és memória zabáló.
Én is most ezzel próbálkozom, szerintem jó kis rendszer lesz. Pláne ha rendes minőség ellenörzéssel ellátott marketet csinálnak telefonra is. Bár az Xbox Live megléte már reménykedésre ad okot. -
Sofian
őstag
Ez az eddigi egyetlen ötlet amivel tényleg megszorongathatják az Apple-t. Az XNA igen nagy előny az Apple-lel szemben.
-
sunsaw
tag
Inkább írnám már a játékokat rá
-
HardRic
addikt
Én is csak a játékok miatt vennék iPhone-t, bár ha még sok jó játéka lesz a redmondiaknak akkor is riaszt a Microsoft név.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest