- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
Lotusomega #103 üzenetére
Mi van, már rendelni is lehet, lemaradtam?
-
plus44
veterán
Nokiákra fel lehet, HTC-re és Iphone-ra kizárt.
Neked elég speciális a helyzeted, mert a technika és a nagy kijelző/gombok fontosak, így elég nehéz a kettőt összeegyeztetni. Egy sima telefon, ami tudja mindazt, amit szeretnél és egy szemüveg kombinációja nem felel meg? Nem tudom mi is pontosan a helyzet, ezért kérdezem. Mert, ha nem látsz jól, akkor ugye alap, hogy szemüveged van, ami meg feljavítja a látásod némiképp. Így sem látod a kis/kisebb karaktereket?
-
plus44
veterán
Alapból a rezisztív érintőkijelző, ami ugye nem ujjra, hanem ceruzára van optimalizálva gyengébb teljesítményt nyújt, ha nem "rendeltetés szerűen" használod. A kapacitív, ami meg ugye pont fordítva van, azt ujjal könnyebb kezelni. Tehát, mindenképp a kapacitív a jobb választás. Tény, hogy a Nokia ebben nem épp a legjobb, de jön most az X6, abban már kapacitív kijelző lesz, hátha az majd jól domborít ilyen téren is.
Ezen kívül HTC, Iphone, ezek elég jók, bár itt a betűméret nem hiszem, hogy megfelelne az igényeidnek. Valószínűleg elég picik.
-
plus44
veterán
Itt nem a kapkodásról van szó, gondolom nem meggazdagodni akarnak ezen a készüléken, hanem egy alternatívát ajánlani azoknak az idős embereknek, akiknek igényük a nagy kijelző és a gomb, tehát a könnyű láthatóság és kezelhetőség.
Ha meg már az ár, akkor azt megjegyezném, nem csak neked, hogy valószínűleg nem nagyi, meg papi fogja megvenni a kuporgatott nyugdíjából, hanem a fiuk, lányuk, egyéb rokonuk.
-
plus44
veterán
Érett gondolkodásra vall.
Köteles megtanulni egy "nagyobb" funkcionalitással bíró készülék kezelését, a helyett, hogy specifikusan az ő igényeinek készített telefont használjon...
Megnézem majd amikor te odakerülsz, hogy se nem hallasz se nem látsz jól, és eléd tolnak egy Nokia N945-öt vagy egy Iphone 220GS-t, hogy na papa, akkor hadd szóljon, akkor te mit fogsz szólni...
-
plus44
veterán
válasz
rudymester #8 üzenetére
Azt azért nézd meg, hogy ott a kjelző relatíve kicsi, és bár ezeken sem nagy, a betűk meg a számok kani nagyok, jól olvashatóak, ezt a 2720-ról már nem lehet elmondani.
-
plus44
veterán
"Az Emporia még nagyobbat ég, ugyanis a készülék oldalán szintén van egy remek 3,5 mm-es jack csatlakozó (a Bea-fon esetében ez felül helyezkedik el), úgyhogy beledugtam egy tetszőleges fülest, és a telefon megszűnt működni. Világított, mint valami reptér, de a gombokra nem reagált (a zseblámpa viszont ilyenkor is megy, hehe), s ennek az az oka, hogy ez bizony a töltő helye. Hát nem pont sikerült olyan bemenetet alkotni, mint egy szabványos headset csatlakozó? Gratulálok, komolyan."
Én ezen dőltem.
Am. nem rosszak ezek a készülékek, az Emporia kifejezetten hasznos cuccnak tűnik, a Bea engem nem fogot meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest