Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
Ahogy olvastam 24 órás trial van. Azt most inkább nem lőném el a "semmire". Majd ha kell valahova navi, leszedem és megnézem milyen működés közben. De ritkán van szükség ilyesmire, csak mégis jó ha van. Ha szükségem lesz rá, és jól teljesít a próbán, simán megveszem, mert ez a huszonpár font nem egy nagy összeg érte.
#21: Az egy dolog, hogy kényelmetlen, de egyáltalán hogy tudod törölni? Van rá lehetőség az appon belül? Ez nem android, hogy file managerrel belenézek, és törlöm belőle ami nem kell.
-
-=Ghost=-
őstag
Úgy tűnik. Nekem még a régebbi volt (van), amihez kellett netkapcsolat. Bp-n kisebb utcákkal eléggé gondban volt. Tulajdonképpen a címbeírás is komoly feladat volt. Lehet hogy én vagyok béna, de az, hogy beírtam hogy "14 xyz utca, budapest, hungary" a legritkább esetben működött. Legtöbbször közölte, hogy kapjam be, és mi lenne ha "25 Main Street, Las Vegas, USA" formátumban próbálnám beírni a címet?! Nem egy igo szintű cucc.
Ha valakinek megvan esetleg próbáljon rá "randomszám nefelejcs utca, budapest, hungary"-ra (én 23al próbáltam nem talál semmit, se utcára, se streetre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest