Új hozzászólás Aktív témák
-
Akula
őstag
ez nem fekete és fehér.
egyikőtöknek sincs igaza.
ha G jó alapokat és csatolási felületeket biztosít az appoknak és szigorú a protokoll a támadásokkal szemben, onnan már a felhasználónak és az app gyártójának van alapvetően felelőssége. mivel ilyen sose lesz, mindenkinek érdemes résen lenni. annyira szereti a modern user a kényelmet és rugalmasságot, hogy a gyártók a laza google környezetben simán feláldozzák a biztonságot.
ez nem neked szól, akinek ez szól(na) az erről a lapcsaládról mégcsak nem is hallott, a tükör előtt áll és a seggét fotózza.
peace"Akula Sub, ready for the deep!"
-
ricsi99
addikt
Na ja ,sms-ben jön egy kód amivel 15 percig bankollhatsz ,problem solved.
Ámbár rettentően aggódok a csajos fotók miatt... mi lessz ha egy "feleség/barátnő" fedőnevű hacker megtalálja?Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
babati
aktív tag
Emberek. Majd ha a vörös szőnyegen sétafikálunk egy phantom-ból kiszállva szerintem lesz mitől félnünk. Addig max az asszony tangás fotóját vadászhatják le, de az meg dicsőség Ha már a banki infókra mennek rá az nagybb gáz bár ott van több faktoros hitelesítési cucc, gondolom ez miatt...
-
tntmax
aktív tag
Nem az eszközök elavultak hanem a gugli szoftverfejlesztési képessége a tré, ennyike.
-
Rover623
félisten
"Az Android fejlesztői platformja szerint a rendszert futtató készülékek 90%-a az Android Pie (9.0) valamelyik korábbi verzióját használja, az eszközök 74%-a pedig annyira elavult, hogy még 8.0 Android Oreo sem fut rajtuk."
Biztosan jó számok ezek?primus inter pares
-
Polllen
nagyúr
válasz FoxiestFox #7 üzenetére
Most lesz 4 éves az a rendszer. Szerintem az, amit a 10-ben elkezdtek, jobb megoldás.
Amúgy engem érdekel a támogatás, fő a fejem is, hogy milyen mobilt/tabot vegyek.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
ricsi99
addikt
válasz szenesember #16 üzenetére
Passz. Napi használatban van elöfizetéssel.
Hibátlan ,gyors ,megy minden amire használom.
Nem fogom csesztetni ,hogy újabb legyen... igy jó ahogy vanEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
szenesember
aktív tag
Igaz, másik típussal (j1 2016), de nálunk is volt ilyen dolog. Én nem nagyon értek hozzá, egy barátom felvilágosított, hogy ilyenkor a ROM a hibás, beakad valami, és nem frissít. Úgy oldotta meg a problémát, hogy feltette a legújabb ROM-ot phoenix-el, PC-n keresztül. Aztán azt javasolta, hogy minimum a főverzió frissítéseket PC-n keresztül végezzük, sokkal stabilabb/gyorsabb lesz a ROM, és nem jelentkeznek hasonló hibák.
-
Gabbbb
senior tag
Attól is függ hogyan használod. Ha publikus wifire felmész vele, akkor pl. magasan nagyobb veszélyben vagy, mint egy felfrissített szifondroiddal. Azt gondolod, hogy régi és elavult és senki sem foglalkozik vele, közben meg automatizált támadó szoftver összesz**** magát az őrömtől, hogy talált egy N8-at.
Persze ugye itt felmerül a kérdés, hogy a modern internetet lehet-e böngészni N8-on? (nem nagyon) Ha nem internetezel rajta egyáltalán ..
[ Szerkesztve ]
-
akaido
addikt
"Suicid" lettem ezek szerint, a mostanában életre keltett Ascend P6-ommal
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Dorcsika
junior tag
válasz FoxiestFox #7 üzenetére
Ez most indul majd el a 10-es verzióval ha jól értelmezem a cikket. Innentől nem a gyártókon fog múlani hogy lesz e biztonsági frissítés.
Huawei P30
-
oszi666
őstag
Nekem ez nem tiszta.
AKkor a biztonsági csomagok, amik jönnek a galaxy S7-emre, minek vannak?It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Akula
őstag
pörgetik a gazdaságot. vegyél egy újabbat. ami most jön ki az máris elavult biztonsággal rendelkezik a kiberbűnözőkkel szemben.
az lenne egy jó opció, ha a hardver támogatná, hogy nyilt forráskódú OS és appok is telepíthetők legyenek. ott azért több szem többet lát és nem az van, hogy a G, vagy alma magyaráz, hogy hááát igeeeen, tudtunk róóólaaa, csak nem csináltunk semmiiiiit."Akula Sub, ready for the deep!"
-
félisten
Egész egyszerűen kötelezni kellene a Google-t, hogy támogassa a még simán jól használható, de security patchekkel már nem támogatott verziókat.
A 6.0 pl egy mai napig kielégítő rendszer, a piaci részesedése még mindig magas, egyszerűen ostobaság sp nélkül hagyni évek óta.
Minden készülék, amin a Play Store még használható, kellene, hogy kapjon biztonsági frissítést.
Minden egyes sikeres támadás az ilyen készülékek ellen a G hiába szerintem.
Ez olyan, mintha az MS kihúzta volna a supportot a W7 alól pár év után, mert "van újabb". -
Drp81
aktív tag
Köszönjük az összefoglaló cikket.
"Az Android fejlesztői platformja szerint [...] az eszközök 74%-a pedig annyira elavult, hogy még 8.0 Android Oreo sem fut rajtuk."
A Huawei P9-em 3 éves, 200ezerbe került, és 7-es rendszer van még mindig rajta több mint egy éve, mert ennél újabbat nem támogat. Akkor dobhatom ki, mert veszélyt jelent pl. a személyes adataimra?
Másfél évig támogat egy csúcskészüléket a gyártó? Jár neki a dádá ezért, finoman fogalmazva.
Javítsatok ki, ha hülyeséget írtam. iOS használó vagyok több mint 10 éve és lehet hogy csak hülye vagyok hozzá."Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
törölt tag
Attól az adataid ugyanúgy hozzáférhetők pl a googlenál, facebooknál.
[Biztonságban] -
Bossyy
tag
Biztos hülye kérdés, de ha valaki bedobja a SIM kártyáját a jó öreg Nokia N8 ba, C7 be és Symbian rendszerrel él (vagy egy Bada Samsunggal), akkor vajon lehet, hogy még nagyobb biztonságban is van, mint pl. Androiddal? (lehallgatás, vírusok, adathalászok stb.) Gondolom a kutya sem foglalkozik (a rossz fiúk sem) Android és iOS en kívüli op. rendszerekkel.....?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest