- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazseex
csendes tag
NEXUS 10???????
-
djzolko
tag
válasz
daniel909 #149 üzenetére
A 820 azért hardveresen bőven a 8s felett áll. Erősebb proci, erősebb gpu, több ram, több belső memória, nagyobb kijelző (most a ppi akár negatívum is lehet.) Lehetne 20ezer is, miért nem annyi? Tényleg, tudja valaki, miért nem?
8S árban a lumia 620 lesz, egy kicsit csábítóbb műszaki adottságokkal (8gb tárhely) alacsonyabb ár mellett.
-
HaZse
őstag
Azt mondjátok meg nekem, hogy honnan tudjátok, hogy ha van benne mem kari, akkor oda nem lehet alkalmazásokat telepíteni?
Tegye már fel a kezét, akinek van is WP8-as telefonja, ami uSD karival bővíthető. És akinek van, az ezt a dolgot ki is próbálta. Gondolom, hogy mindenki csak a tesz, meg hallomásból fo**a a tudást.
-
daniel909
addikt
Hát ez nagyon gáz... mégis ki volt az a baromarcú a HTC-nél, aki kitalálta h 1 gigánál is kevesebb hely legyen az appoknak.... nekem ezennel offos ez a telefon, pedig már közel jártam hozzá, h megrendeljem... akkor szerintem marad az Xperia S, és az Android... (pedig kipróbáltam volna a WP8-at..) És még csodálkozik a HTC, hogy lefelé mennek a lejtőn... pont ezek miatt...
a lumia 820 meg mért 120K, ezt sem értem... annak is 80K-nak kén elennie...
-
sokol
tag
válasz
negyedes #145 üzenetére
"eldontitek mi bajotok van a wp-s telokkal?"
A bővíthetőséggel nem lenne gond ha lehetne rá telepíteni alkalmazásokat,de mivel a kártyára nem rakhatsz csak zenét,videót,képet,alkalmazást egyet se.
Magyarán van 1,26 Gb helyed alkalmazásokra,ebből még levonhatod a jövőbeni updatek helyigényét is,e-mailek,dokumentumok helyét(office???),marad olyan fele körül,raksz fel egy navit,máris annyi a tárhely,de ha nem is, akkor is marha kevés az ami marad.Persze aki csak zene hallgatásra akarja használni annak bőven elég lesz.
Én már csak azért is raktam volna bele 8 gigásat mivel a lumia 820 ellenfelének szánták.
-
Probber
őstag
Kétségtelenül szép készülék, de a kategóriájában nem állja meg a helyét.
A kevés tárhely egész egyszerűen röhej (a navigáció ezennel kilőve) és lenne még mit felróni... -
catroot
veterán
-
sokol
tag
Megmondom engem is a tárhely nagysága(kicsisége) az ami leginkább visszatart ettől a telótól pedig már annyira rákészültem.
De ez ANNYIRA bosszantó!Nem is értem ki volt az a (már bocsánat) marha,és legfőképp hogyan jutott eszébe 4Gb-vel szabad utat adni a legyártásra.
Marad kb 1 gigád használatra ami,s ehhez még ne felejtsük el hozzászámolni a kötelező updateket,amik szintén szépen fogyasztanak+emailek,különböző dokumentumok,magyarán teljesen alap dolgokat.Tehát ha csak egy évig használja valaki ezt a készüléket ne nagyon kalkuláljon(updatekből kiindulva) 400-500 megánál többel!
Ez kemény 10%(!!!) a tárhely méretének,ez katasztrofális,így halva született ez a telefon,még egy "gyöszös" lumia 620-ba és képesek volta 8gb-t belerakni.
(Már olyat is olvasni külföldi oldalakon,nem is egyet,hogy az illető miután ráeszmélt a tárhely méretére,egyből küldte vissza a telót,vagy volt a türelmesebb volt és csak azután cselekedett így hogy nem tudtad az összes alkalmazását feltelepíteni)
Jó lesz ha nagyon elgondolkodnak "odafent" mert így egyenesen mennek a süllyesztőbe,pedig nagy kár lenne értük.
-
btudos
nagyúr
Alkalmazásokat, sőt, szerintem térképet se lehet rá telepíteni (letöltenés a Maps-ből offline térképet, és a hajadra kenheted, mert nem fér el
), csak médiafájlok pakolására alkalmas
Így szerintem nincs létjogosultsága ennek a telefonnak. Hiába szép, hiába van rendben a tudása, de ez a tárhely baki tönkreteszi.
-
Blyan
félisten
EZt a telefont nem a 512-es limitáció, hanem a alig valami felhasználható tárterület öli meg. Nem is csodálkozom már, hogy nem jelenik meg az USA-ban.
-
athomi
veterán
(#133) daniel909:
aha, úgy 700MB -
daniel909
addikt
most akkor tényleg csak 1GB van a játékoknak/appoknak??? EZ MI??
-
daniel909
addikt
Sziasztok! Az expansys oldalról rendelt már valaki? Mert ott csak 240 euró a teló ami 70K, a magyar expansys-on pedig 85K... szóval a .com-ról lehet otthonra rendelni? [link]
-
törölt tag
Furák itt egyesek. Itt ez a telefon, amire nem tudsz rárakni két játékot, annyira kevés a belső memória, erre azon pattognak néhányan, hogy nem tud 1080p-t lejátszani. 800x480-as a kijelző, ennél nagyobb felbontású videót kár rárakni.
-
oceanrush
senior tag
Ugy latom jol tettem hogy Lumia 820-at vettem 8S helyett. Csak WP8 kiprobalasara kellett, de kezdem elegge megszeretni.
-
sokol
tag
válasz
Integrale #123 üzenetére
"A betekintési szöggel szerintem semmi probléma, nézd meg a videót 05:15 től! A képernyő pedig automatán nagyobb fényerőt produkál!"
Ez feltűnt nekem is,ha ezeket a szögeket nézem(5:15-5:18) akkor nem mondanám rossznak,jó nyilván nem Amoled de tragikusnak azért nem igazán nevezném,plusz a különböző tükröződések,fénytörések is közrejátszanak itt.
Élőben kell ezt megnézni akkor tud igazán véleményt nyilvánítani az ember.
-
Integrale
veterán
Leírom még egyszer! Nem a Play szintjén van, sok sok korábban felsorolt dolog a különbség!
Play
Adreno 203
Bluetooth 3.x
45nm
Cortex A5Plus
Adreno 305
Bluetooth 4.0
28nm
KraitGondolom mondanom sem kell, a különbség az A5 és a Krait között hatalmas!
Ha neked ez nem felel meg HD lejátszás és felvétel nélkül, akkor nem veszed meg, vagy megveszed a 8X-et!
Én pl magasról teszek a HD-re minden szempontból! Nagyon túlliheged a videózási képességet...A betekintési szöggel szerintem semmi probléma, nézd meg a videót 05:15 től! A képernyő pedig automatán nagyobb fényerőt produkál!
-
zord01
senior tag
Az a baj, hogy nem érted, amit leírtam. Tény, hogy elsőre rosszul fogalmaztam, de később egyértelműbbé tettem a nézeteimet. Ez a proci nem a S4 legalja, hanem a S4 Plusz legalja. És még ez is vissza van butítva. Tehát max egy S4 Play szintjén van.
De igazából hagyjuk már ezt a proci mizériát. A LÉNYEG, hogy Kinde-ék szerint NEM viszi a Full-HD-t, és ha ez igaz, akkor az egész egy lapát sz..,egy szoftveresen visszabutított átverés. Akkor nem ér 80-90k-t ez a telefon. Ennyi. Ha meg ők tévedtek (bár nem hinném), akkor az a szerdai tesztből ki fog derülni.
De ha te speciel szívesen kiadnál 90 rugót egy telefonra, amiben 700 mega szabad hely van, nem viszi a full-hd-t, és még a képernyője sem túl szép, akkor egészségedre.
Dotcom. -
Xaels
félisten
Ott érdekes váltás van, mert a kérdés, hogy HD-ben vesz-e és onnan jön, hogy 1080p-t nem játszik. Ugye a videólejátszás nagyon sok mindentől függ, egy-egy videó rengeteg formátumban lehet konvertálva. Lesznek később olyan lejátszó programok a gyárin kívül amikkel több mint valószínű menni fog az 1080p, nem mintha olyan sok értelme lenne. Már a Sensation is bírta pedig abban a hardver közelében sincs ennek.
-
Rozzo
tag
Hát mivel nekem nem sürgős inkább megvárom a Lumia 620-at.
Kezdőára (várható) kevesebb mint a 8S-é .
-
-
Xaels
félisten
Most néztem vissza a teljes műsort mert a közepénél el kellett mennem. Srácok rendben, hogy ti tesztelők vagytok, de azért nem kell lenézni, hogyha egy júzer mond valamit. A One X topikban ha körbe néztek, a kijelző széleinek efféle hibája első szériákban elég sűrűn előfordult. Higgyétek el jól megnéztem a kirakott példányt és annál nem volt ilyen jellegű probléma.
(#109) zord01: az S4 család legalja az a Play nem a Plusz... Ez már 2 Krait magos, 28nm-en gyártott chip. Fogyasztásban és melegedésben nagyon jó.
-
zord01
senior tag
Azt azért ne felejtsd el, hogy az MSM8227 S4 Snapy van benne, ami kvázi a legalja, leggyengébb cuccos...
Plusz, ha szoft.limit van a rendszerben (lásd full HD le nem játszása), akkor ez pont olyan, mintha nem is lenne... Tehát fenntartom, hogy a KÉPESSÉGEIT tekintve túl van árazva, és nem igazán ér többett 50-60k-nál.
Gyönyörű telefon, de elég lowend kivitelben. Biztos szépen fog fogyni, de szerintem nem éri meg az árát.
Nekem nem. Gondolom lesz akinek igen.(#105) HaZse válasza zord01 (#102) üzenetére
Én spec nem nagyon videózok rajta, de haverom már futott bele olyasmibe, hogy átdobtak neki egy Full-HD-s cuccot, és a telóján meg se nyekkent. Haza kellett vinnie...
Szóval ártani nem árthat, ha tud ilyesmit a teló (plusz a kamera is rögzíthetne full-hd-ban). Az meg pláne undorító, ha szoftveresen limitálják, csak azért, hogy vedd meg a nagytesót... -
athomi
veterán
Külsőleg nagyon bejön a telefon!
Megfelelő a méret, jó a formaterv, jók az arányok és az anyagminőség is rendben van. A kijelzője viszont kissé tré, gyenge betekintési szögek és fényerő. A kamera is elég gyenge.
-
HaZse
őstag
Mi értelme van egy WVGA-s kijelzőnél az 1080p-s felvételek lejátszása? Már a 720p-s felvételek lejátszása is érdekes egy natív 800x600-as kijelzőn.
Mondjuk én pont a videó lejátszást sz*rom le. A memória nekem fájóbb. Legalább 4GB sazabd memória lenne neki. Azzal már elvan szerintem mindenki, aki az életét nem a telefonon tárolja.
-
törölt tag
baromi jól néz ki ez a telefon, de ezt nagyon el******..
-
zord01
senior tag
Ez egy naaaaaaagyon jó kis adás lett, srácok, gratulálok. Nagyon összeszedett, és informatív volt, mindent megtudtam, amire kíváncsi voltam, és még jóval többet is. Köszönet érte.
Ami a telót illeti: hát nagy csalódás. Nagyon rég óta vártam, hogy legyen róla teszt, mert első látásra beleszerettem. Persze aztán jöttek az infók az "újrafeltalált" okostelefon platformról, a WP8-ról, és már akkor tudtam, hogy ez a platform még mindig nem játszik nálam.
Ennek ellenére ez a telefon a formatervével, és a méretével is megfogott. Bár még mindig kissé nagy számomra, de legalább már közelít az általam is kényelmesnek tartott "3vége" colos mérethez.
Aztán jöttek a rossz hírek. Az említett képernyő illesztési dolog gondolom nem túl gyakori hiba, gyanítom kifogtatok egy gyenguszka darabot...
Engem spec a tárhely sem zavar, pont nem izgat, hogy mennyit érek el belőle, úgyis minden telómal úgy kezdem, hogy beletolom a legnagyobb memóriakártyát, amit kezel, bár megérem, hogy van akinek ez fejfájást okoz.
Sokkal nagyobb gondnak érzem a gyenge kijelzőt (a felbontásával még nem lenne gondom, de a betekintési szög, és a fényerő az vicc), a hasonszőrű kamerát, és ez a 720p limit már a rossz vicc kategóriája. Ismét csak beigazolódni látszik, hogy egy telefon vagy kicsi, vagy tud. És ebben az a legszörnyűbb, hogy 4 col már nagyon nem kicsi, és hardveresen is kéne vinnie a 1080p-t, de nem.
Minimum kellemetlen, de tudnék erősebb jelzőt is használni.Szintén igazolódni látszik azon teória, miszerint a WP-s cuccok igencsak túlárazottak a HW tudásához képest.
Ez a telefon 50-60k-t érne - szerintem - reálisan.No mindegy, lényeg ami a lényeg, a WP8 számomra még mindig túl sok hiányossággal küzd (bár legalább erősen javuló tendenciát mutat), a Nokia után most a HTC is csak rátett arra a véleményemre, hogy ezzel a platformmal még várni kell pár évet...
Még egyszer köszönjük a bemutatót, nagyon jó lett!
-
btudos
nagyúr
Nem tudom mit vártatok, tény hogy nincs benne semi extra de tudja amit tudnia kell. Nyilván a flagship modellek kapják az izgalmas dolgokat, nem lehet itt is ellőni az erősítőt, vagy a 720p kijelzőt.
De igazából így önmagában tényleg nem vált ki érzelmet, a tárhely téma meg kifejezetten kínos, kíváncsi leszek a Lumia 620-ra, abba legalább képesek voltak emberi méretű tárhelyet rakni
-
Zol01
tag
Ez a kijelző benyomódás fura picit, mondjuk ha nem színeződne el akkor talán nem lenne zavaró.
Amúgy nem ronda telefon, bár az ár nem túl kecsegtető!
Jah és jó volt az adás! -
törölt tag
Nem egy best buy telefon. Ha wp8 akkor Lumia 820, de jelenleg a Lumia 800 éri meg leginkább.
-
-
catroot
veterán
Hát őszintén megvallva én csalódtam ebben a telefonban.
-
Lacus MD
tag
Korrekt videó! Valószínű, hogy a Lumia 620 megeszi a telefon piacát, de majd kiderül. Érdekes, hogy van külön USA változata, főleg azért, mert ahogy az Engadget is írja, nem lesz kapható az államokban.
Mellesleg 14:35-nél... "egyrészt ide nem kell vessző" De, oda kell! Amennyiben két tagmondat között áll, vesszőt kell tenni az "és" elé is. Nem igaz az az általános megállapítás, hogy az és elé nem teszünk vesszőt!
-
myckie2
őstag
Gönyörű telefon, de így a tesztet elnézve az árazása kb max 50k-nak kellene lennie...
-
a mobilarena ustream csatornáján már visszanézhető.
-
PearCyp
tag
most értem ide 16:38kor és tudom hogy youtube on is megtekinthető lesz
na most kiba..tam a rendszerrel -
Palibá
tag
Ez korrekt adás volt.
köszi -
szata.68
senior tag
#77-re?
-
boben1998
tag
hangszóró?
-
Linkin
senior tag
Milyen cikk esetleg adás várható ezen a héten?
-
albiosz
őstag
Csak nekem tűnik Xperia koppintásnak? A 8x meg Lumia. Ennyire nincs fantázia a HTC-nél?
-
Linkin
senior tag
Az 512MB ram az átlagfelhasználás során érződik hogy esetleg kevés?
-
Koczó93
őstag
lehet hogy lemaradtam róla mert szórakozott a netem, de az aksiról van valami információ?
-
szata.68
senior tag
Kicsit más kérdés...Szerintetek lesz a közeljövőben 4,3"-os telefon,ami jobb,mint a HTC One S? Már 4,3 fölött nagynak tartom a telefonokat.
(ami picit fáj,hogy nem bővíthető,és nincs microsd bővítés) -
Zedz
addikt
Lumia 620 egy jó árazással akár keresztbe is lenyelheti ezt a telefont =/ Kár.
-
összehasonlításképpen tehetnétek mellé valami másik készüléket.
-
Xaels
félisten
Egy másik készüléket nem tudtok kérni megnézésre? Én múltkor a Westendben megnyomogattam jól és azon a kék verzión nem volt gond a kijelző oldalaival. Patent kis készüléknek találtam.
-
Zedz
addikt
Szabályosan futottam haza az adásért!
-
Linkin
senior tag
HD lejátszás felvétel megy?
-
Greentea
senior tag
Milyen térkép szolgáltatás van benne?
-
petipetya
nagyúr
16:00-18:20 között biztosan elég alaposak lesztek.
-
petipetya
nagyúr
Nagyon ronda az a fehér csík a telefon alján.
-
Palibá
tag
képhangok. már
-
lsebestyen
addikt
Na most már jó!
-
Greentea
senior tag
Kép,hang jó
-
petipetya
nagyúr
Kép és hang OK.
-
skylinelaca
senior tag
mostmár oké
kép-hang
-
Nem mondom hogy kép hang ok mert nem ok..Most már ok, kép is hang is!
-
Greentea
senior tag
.
-
Edvig
tag
A közékategóriában a lumia 620-szal fog találkozni aminek kisebb a kijelzője viszont ugyanaz a felbontása... +a nokia offline gps-e is sokaknak fontos lehet. És ráadásul még sokkal olcsóbb is a nokia! Szerintem nagyobb sikere lesz a lumia 620-nak mint ennek.
-
Integrale
veterán
Megkérdeztem több Telenor üzletben (Astória, Allee, Aréna), hogy mi az oka ennek az árazásnak.
A válaszuk az volt, hogy tapasztalatuk szerint sokan keresik a kisebb modelleket, ezért kerül ennyibe! -
Greentea
senior tag
Várjuk!
-
Finnugor
tag
Kapható lesz szolgáltatónál? Ha igen, milyen lesz az indulóára?
@btudos: Köszi, azért még megvárom a nagy T-t, hátha ők még olcsóbban adják, ha nem , akkor várok a tavaszra és a Lumia 620-ra... Ja, és az aláírásomban lévő ajánlat még mindig érvényes!!!(Úgyse akar már senki N8-at venni...
Pedig ráfizetnék)
-
boben1998
tag
Mennyire erős a villanó fénye? pl. egy sötét szobát be tud világítani?
-
zord01
senior tag
Sajna nem leszek itthon!
Mondanám mi érdekelne (bocsi, ha túl konkrét leszek):
-Anyaghasználat (pl Gorilla 1 vagy 2, ujjlenyomat és/vagy por gyűjtés ilyenek)
-Összeszelési minőség (nyekergés, vetemedés, karcolódás)
-Kijelző minősége (látószög, színtelítettség, fényerő, napvényben olvashatóság, pixelesedés (bár, azt 233 PPI-nél nem hiszem))
-Tartozékok
-Benézhetnénk a hátlap alá,
-Bootidő
-Rendszert gördülékenysége (vagy ahogy ma oly divatos: smooth-ság - brrrrrrr, de gáz szó)
-Kamera (képminőség, funkciók)
-Zenelejátszót (funkciók, + beats audió minősége: esetleg fülessel is megnézhetitek, jobban érdekel, mint kihangosítva, mert úgy én még az életben nem néztem, hallgattam semmit (kissebségi szokás...)).
-Valami játék, hogy lássuk mit bír a vas
-Ez alatt mennyire melegszik
-Ár/elérhetőségEnnyi jutott eszembe!
Előre is köszönöm!
Hali
-
sokol
tag
Ez engem is nagyon érdekel,állítólag mától lehet kapni a Vodánál.
Valaki nem csekkolta le,héten még kéne szerezni belőle egyet,bár nem tudom vidékre(Győr,Fehérvár)is jut e belőle.
-
Rage47
veterán
Négykor? 17.30-ra érek haza o.O
-
komistvan
tag
Nem rossz...
-
skylinelaca
senior tag
na erre nagyon kíváncsi vagyok, és végre tudom élőben nézni , bejön ez a telefon.
-
bloomberg
tag
Nekem nagyon tetszik ez a telefon, majd este otthon megnézem win 8 telepítés közben
Kockulok...
-
dontdoit
tag
Hát a 720 nyitóára se lett vészes, reméljük ezt is behozza a T, valami jó árral
-
Cyberpunk
félisten
Kíváncsi vagyok melyiket hozzátok ki jobbnak ezt, vagy a Lumia 820-at.
-
Koczó93
őstag
Kamera engem is érdekelne. De ami még jobban az aksi kapacitása
-
még jó hogy felnéztem az oldalra, lemaradtam volna az adásról, és ez nagyon érdekel.
-
kiiso
tag
Üdv!
Lehet tudni hogy T-nél mikor jelenik meg? -
btudos
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #17 üzenetére
A Beats Audio alapjáraton csak egy szoftveres barmolás, ha úgy tetszik gombnyomásra működő mélykiemelés az összes HTC-ben, a 8X-et kivéve, ahol valóban van mögötte hw (és sok helyen ki is jön az előnye, bár a mélyet az is túlhúzza, de kevésbé zavaró módon)
figure85: Telenor....
-
negyven2
nagyúr
Mondjuk remélem csak viccnek szánta a Telenornál, de az előzetesen közzétett árlita alapján ugyan annyiba kerül a 8S mint a 8X. Sőt vállalatiban van, hogy drágább mint a 8X.
btudos: Nekem nem kell őket bemutatni. Főleg úgy, hogy a halőzátfejlesztés címszó alatt elkövetett tettük hatására van, hogy térerő sincs a lakásban.
-
Воланд
titán
válasz
igen, ki.
-
Xaels
félisten
válasz
Beats Audio megvan ebben is. Az csak egy szoftveres humbuk. Viszont az erősítő kimaradt belőle, az egyelőre csak a 8X-ben meg a Droid DNA/Butterfly-ban található meg.
-
Zedz
addikt
Adásig tudnátok lőni pls pár tesztfotót?
Adásra jó lenne valami vélemény a kameráról
-
Sweet Lou 6
addikt
Kérdés: ebből kimaradt az a dedikált audioerősítő, ami a nagytestvérben, a 8X-ben megvan (a'la Beats Audio)?
-
Xaels
félisten
válasz
Dr.Anonymus #13 üzenetére
Igen, de nekik nem viheted a telefont, nem veszik át. A Telemax kikerülhetetlen egyelőre.
-
Kérdések jönnek
-Tud-e DLNA-t, ha nem van-e lehetőség Store-ból hozzá programot letölteni?
-Kamera mennyire használható? Pl touch focus, sorozatfelvétel?Elsőre ennyi
-
mbale
tag
Érzésem szerint ez a "korlátozás" csak a multitasking-ot fogja érinteni, és maximum néhány natív alkalmazás futását..
-
Totis
aktív tag
Kiváncsi leszek, hogy a Market-en milyen szűkítések lesznek az 512MB-vel szerelt WP8-as mobilokra a későbbiekben.
Nagyon vártam már én is egy ilyen tesztet!
-
Képek alapján belőlem ez a fekete fehér kombó váltotta ki a " kell egy most ! " érzést.
Esetleg ha van némi infótok a HTC mostani supportjáról, akkor arról is mesélhetnétek, mert voltak hírek, hogy nincs igazán Magyar támogatás, gariztatás picit körülményes, ilyenek. ( Szolgáltatói készülékeknél mondjuk ez mindegy )
Ja, és ne dicsérjétek túl, mert még a végén vennem kell egyet ... -
Roxbury
őstag
Nagyon bejön rikító zöld-szürke színben.
-
Xaels
félisten
Na ezt már nagyon vártuk. Az 512MB RAM limitációira én is kíváncsi vagyok.
-
catroot
veterán
Kár, majd csak felvételről tudom megnézni.
Kíváncsi leszek rá egyébként.
dr. Kind
Utána tudnátok majd nézni annak, hogy az 512mb ram milyen korlátozással jár?
-
B1T3
addikt
Szép telefon. Azt viszont továbbra sem értem, miért kellett az előlapi kamerán spórolni, nem 20000 Ft-ba kerül…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest