- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
reggel sikerült megnéznem, tegnap élőben kemény 2 másodpercet töltött be, aztán teljesen elment a net
jó kis masina ez
[ Szerkesztve ]
-
acura13
aktív tag
ezért is irtam erösen függ mire használja vki a telot....
olvass bele G3 vagy Vibe Z2 Pro topikba...
aki erősen használja, azok sem birnak ki 2 napot....ellenpélda az asszony ex Xperia L teloja, az ö használati szokásaival 5-6 nap.....Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
embe
nagyúr
Bone123 Köszi a műsort! Alapos volt. Kezdesz elfogult lenne a Motokkal.
bazsc20ne : Köszi a felajánlást! Használd megelégedéssel a telót!
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
VaDy
tag
Van igazság abban amit mondasz, ráadásul tetszik is ez az autófogyasztásos hasonlat, DE azért ne felejtsük el hogy a telefononunkat legnagyobb részben a kijelző szívja le! Pl. most olvasom itt a teszteket, írok kommentet, face, viber stb. ,nem hiszem hogy ezerrel pörögne a proci viszont a kijelző az világít, főleg nálam akinek gyenge az automatikus fényerő mód!
Ezért kötnék bele persze csak finoman ebbe a "kétszer akkora aksi se bírja tovább" kijelentésbe ! -
Penguin95
senior tag
Gyönyörű telefon. Egy fehéret szívesen elfogadnék mint következő telefon.
-
bazsc20ne
tag
válasz mediumgecso #70 üzenetére
Ment pü.
-
ruan
tag
Nem rossz, főleg azzal a bambusz? hátlappal, nagyon kívánatos a mai sivár telefonok közt (a bőr hátlapos verziót hanyagolnám, azt hallottam csúnyán kopik), de nekem ez a méret, jelenleg nagy, kompromisszumos sportoláshoz...
Inkább a "régi" MotoX-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
MartOOn
addikt
válasz bazsc20ne #66 üzenetére
Én a 4. X-em taposom lassan... Bár csak korban... X-bol ez az elsőm de maximalisan meg vagyok elegedve. Bambusz hatlaposom van feher elolappal arany betetekkel. Szep, jo, strapa es mocsok gyors. Kamerara ott az s5-om. nekem bejott nagyon. Bar total feketet akartam de igy a Párom is le tudja nyulni. Szeribte is gyönyörű szóval Moto-ra egy naaaaagy +1! Nexus 6-ot csak a merete miatt nem vettem.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
acura13
aktív tag
kicsi akksi?? mi neked a nagy??
nap végére 50-60%-on van a telep...az ha jol számolom 2 nap.--...na persze folyamatos video, jatek, még a 4000mah akksikat is leszivja egy nap alatt...Lehet 120literes tankja a kocsidnak ha 30 l-t eszik, a másik meg 50 liter, de csak 5-ot fogyaszt....Ez a telo a hangvezérlésre, gesztusokra épül, de azt nagyon tudja.......Képzeld el....telo az az autos tartoban, kimondod --launch applikation IGO,--- és máris beindul a navid, anélkül hogy hozzáértél volna..vagy köldhetsz SMS-t akárkinek !! Na ezt egy telo sem tudja jelenleg...lehet az 300k Ft szifon vagy QHDS LG....Kissé drága, de minöségi, nagyon összerakott darab...villámgyors, (Antutu 46700) semmi sallang a droidban,
Fényképezön lehet vitázni kinek jo , kinek nem..Ez TELEFON nem fényképezö....annak viszont tökéletes
kb egy honapja nyüvöm, de meg vagyok vele elégedve..(bör hátlapos)
Nekem ez a 3. X-em, ha cserélem az egyenlőre a MAXX lehet..ha lesz jo áron.....:-((((((Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
Atesz 666
aktív tag
..
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
bazsc20ne
tag
a bőr akkor szép, ha kopik
szerintem
aki szereti a jó minőségű bőrt, az tudja, hogy sosem lesz olyan, mint új korában volt és ez jó is így
ez pl gyönyörű: http://bit.ly/1a6VHMI -
[xlt]
tag
Szerintem ez egy jól sikerült széria (X) Nekem egy 2013 wallnut (diófa hátlapos) van és most tervezek váltani egy 2014 re. A bőr hátlaposak is nagyon coolak, kíváncsi vagyok mennyire kopnak, karcolódnak, mert a fa az nagyon strapabíró.
-
ghiottone
nagyúr
-
rep3at
őstag
Szeretem a részletes tesztjeidet Bone. Csak így tovább!
Forward thinking. كرر
-
bazsc20ne
tag
válasz ghiottone #54 üzenetére
hát igen, úgy helyes
mondjuk nekem még nem volt motorolákkal bajom, de ezt már megbeszéltük
viszont ezért is vágtam bele abba, amit Bone bemutatott ma: Dél-Amerikából származik, gari nélkül, de legalább 32 GB-os, ami az EU-ban forgalmazott "alapmodellekről" nem mondható el
de az a fránya kopás alul tényleg zavaró, pedig vagy két napot volt nálam összesen, ráadásul nem is használtam igazán... -
petipetya
nagyúr
Köszi a YouTube feltöltést.
Szerintem jó kis patinát adna a készüléknek az, ha egy kissé kopott bőr hátlap van rajta.
Nem nagyon követtem a KitKat felületet a Motorolákon, ám a Lollipop kapcsán van véleményem. A stock Androidhoz képest azt tudom mondani, hogy gratula a Motorola számára - bizony ilyennek kellett volna lennie a gyári Lollipopnak mint amit a Moto X-en látunk. Sőt, a legutolsó referencia modell egy ugyanilyen 5.5-ös Motorola kellett volna hogy legyen.
Remek készülék és príma felület, amit a Moto X 2014 nyújt.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Matada2.3
veterán
Köszönjük az adást, nem csalódtam a készülékben Az akkumulátor egy kicsit csalódás a kamera elmegy, viszont nagyon bejövős a dolog
Finn the human
-
VaDy
tag
Igen egyetértek, engem se hatott meg.
LG G2-t használok és egyszerűen egyik telefont sem tartom érdemesnek hogy lecseréljem rá, egyedül ez a mate 7 tetszik, épp tegnap voltam megnyomkodni médiában és tényleg elég nagy már, viszont 20 percen keresztül buzeráltam, utána elővettem telefonom és röhögtem hogy milyen pici a képernyőre, könnyű a jóhoz hozzászokni!
Ja, azért köszönjük az adást!
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi az adást Bone123.
-
ghiottone
nagyúr
Itthon szervizpartner? na ne már, és mégis ki? Kintre küldik ki az itteni forgalmazó is (emag, expansys pedig amúgy is kint gariztat).
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
gabiocsa
újonc
kövi teló?
-
EndR
tag
Ajánlott??
Úgy, hogy az aksi nem teljesen ok, nem bővíthető a memória és elvileg a kamerlencse széle sincs rendben?
150 körül ráadásul.hááát...
3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
Fejvadi
nagyúr
Kár a kis akkumulátorért.
-
gabiocsa
újonc
Antutu pontszáma?
-
ghiottone
nagyúr
válasz hallerlaller #41 üzenetére
Ebben egyetértünk de hirtelen erre emlékeztem korábban és majdnem összesírtam, mikor szegényt így lenyúzták
-
HartMusk
csendes tag
A bambuszhátlap esetén is nagyobb mértékű kopás tapasztalható, mint a műanyagoknál?
T:Ó, hát ők 10-re járnak iskolába./D: Ha járnak.../T: Mellé.
-
ghiottone
nagyúr
Egy kis merevítéssel.
-
gabiocsa
újonc
antutu?
-
HartMusk
csendes tag
A hangvezérléshez szükséges internet?
És csak előre beállított sémákat ismer fel, vagy újat is hozzáadhatsz a parancsokhoz?
[ Szerkesztve ]
-
gabiocsa
újonc
kamerát légyszives
-
norbert1998
nagyúr
Legend, (mikor) fogjuk Kind-ot újra látni TV-ben?
-
Mindig tv-t kipróbálod?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
ghiottone
nagyúr
A se nem gomb se nem ujjlenyomat leolvasó Motorola lógóhoz - ott valami kimaradt, de lehet funkciója, mert kábelezés megy oda (antenna?) - itt a kép.
HartMusk: Horween bőr - legnagyobb amerikai bőr manufaktúra a beszállítója.
[ Szerkesztve ]
-
HartMusk
csendes tag
Amit az oldalakon fekete bőrnek hívnak az igazi bőr vagy bőrimitáció, mint a Note 3-é(mármint a hátlap)?
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Porogjunk fel... kín kívárni egy mondat végét...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
HartMusk
csendes tag
Kép és hang OK
-
ToZo85
tag
Kép hang OK!!
-
ghiottone
nagyúr
Kép és Hang: megfelelő.
-
Fejvadi
nagyúr
Kép, hang RENDBEN !!
-
Fejvadi
nagyúr
Kíváncsian várom!
-
hericstamas
tag
Kíváncsi leszek milyen a Lollipop rajta. Lassan a moto x 2013-asra is kijön ugyanezekkel a funkciókkal. (Hardveres korlátokat leszámítva.)
Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
Razorgor
csendes tag
Ez egy remek készülék, várom az adást.
RaZR MAXX
-
HartMusk
csendes tag
Nem rólam van szó, hanem egy vevőről, de újraolvasva a hozzászólást, észrevettem, hogy elsiklottam valami fölött, ugyanis "ő egyből az importőrrel vette fel a kapcsolatot, és nem az emaggal", ők 100k forintnyira becsülték a szervízköltséget, míg egy másik szerelő fele annyira, csak ők nem találtak kijelzőt abban a színben.
-
Halkow.
senior tag
mit tudnak ezek a sztereó hangszórók?
miért nem bővíthető a készülék? -
.Szaki.
addikt
Gyönyörű telefon, szívesen vennék egyet, az a hátlap valami csodálatos, de miért kell minden telefonnak ilyen tepsinek lennie? Nekem nagy, zenész kezem van, hosszú ujjakkal, de a legkényelmesebb egykezes használat számomra a 4.7", most is ilyenem van. Most cserélném a telefonom és alig van 4.7"-es telefon, mind 5-5,2 vagy még ennél is nagyobb. Nem tudom miből állna az ilyen tudású telefonokat kisebb, szintén nagyon jó minőségű kijelzőkkel is gyártani, ez még csak nem is a presztízsről szól, hanem a kényelemről. Nem lehet ezt már szerintem sokáig csinálni, valahol meg kéne húzni a határt, nem akarok tabletekkel telefonálni 2020-ban. Az lenne a legjobb ha lenne alap-közép-csúcskategória 4"-el, 4,7"-el és 5"-el, akinek meg ennél nagyobb kell, arra ott a phablet. Persze ez csak az én véleményem, nyilván nem így működik ez.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz bollokcs80 #11 üzenetére
Jól látod - karcsúnak tűnik az az aksi - ez az elsődleges ok, hogy nem is cserélném le a diófa hátlapos X-emet a 2014-es modellre.
-
bollokcs80
Korrektor
A linkelt cikkben jól láttam, hogy 2300 mAh-ás az akksija? Nem kevés az ide egy kicsit?
@Bone, üzemidőről mesélj majd légyszi.
B.Cs.
-
HartMusk
csendes tag
Hogyan intézi a garanciát az emag? Ugyanis én a román emagon olvastam egy hozzászólásban, hogy betört e képernyője és ő kellett elküldje Angliába, holott a tájékoztatóban azt írja, hogy ők rendezik a javításokat, stb. a garancián belül.
-
atike
nagyúr
...lesz hivatalos magyarországi forgalmazás (és szerviz)...? Ez igaz ezekre is, de a Nexus 6 miatt is érdekes...
-
Matada2.3
veterán
Jöjjön csak, nagyon sokat olvastam már róla, de egy igazi MA TV-t nem lehet pótolni
Finn the human
-
jacis
nagyúr
Ez egy nagyon jó telefon.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Thaaleum
aktív tag
Végre!
Egyébként nekem a 2013-as Moto X dizájnja jobban tetszett, itt az előlapi hangszórók meg a hátlapi Motorola-logó kicsit lerontja az összképet.
Amúgy milyen színben kaptátok? Jó lenne egy fa borítású X-et látni (persze gondolom reménytelen).„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
embe
nagyúr
Kíváncsian várom! Mit egy kis tesó ( G 2014) tulaj.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
ghiottone
nagyúr
Kíváncsi leszek a gyorstesztre és a részletes leírásotokra. Az aksi érdekel a legjobban, mivel csak egy 100-assal erősebb, mint a korábbi X.
-
HartMusk
csendes tag
A bambusz hátlaposat kaptátok meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest