Mobilarena TV: X generáció

2012 és 2014 között a Motorola a Google tulajdonában volt, mégis csak az utolsó év tolta meg a patinás amerikai gyártó szekerét igazán, köszönhetően a Moto X, Moto G és Moto E sorozat sikereinek. Amikor pedig a sokak által epekedve vár Motorola Nexus készülék végre bemutatkozott, a gyártó mobilos részlege már kínai kézben volt.

A Motorola tavalyi csúcskészüléke, a Moto X (2014) a háttérben zajló tulajdonosváltás ellenére remekül sikerült, és este hat órakor olvasóink és a Mobilarena TV nézői is megtekinthetik az 5,2 hüvelykes, amoledes csúcskészüléket működés közben. Addig is várjuk a kérdéseket alább elhelyezni!

Azóta történt

  • Két új Moto X érkezhet idén

    Az egyik, szélesebb körben elérhető Motorola mobil 5,2 hüvelykes, a verizonos nagy testvér pedig 5,64 hüvelykes QHD megjelenítővel mutatkozhat be, számos hátlapi opcióval.

Előzmények

  • Itt a Moto X Pro, a Google-mentes Nexus 6

    Visszatér a Motorola a Kínai Népköztársaságba, és az egyik piacra kerülő készülékük tulajdonképpen a Nexus 6 gyártói változata lesz, Google szolgáltatások nélkül.

  • Megérkezett az új Moto X

    Lerántotta a leplet a Motorola az új csúcstelefonjáról, amelynek továbbra is Moto X a neve, ám sok minden megváltozott.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.