- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
Hoppá, ez jó lesz.
Üzemidő, nyikorgás, menürendszer bemutatásról lehetne majd pár szót említeni.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Végre, erre nagyon kíváncsi vagyok
kengyel
-
joey04
titán
na felvételről majd megnézem hol tart éppen a wp.
-
Magnum_
nagyúr
nekem ez lenne az álom telefon, HA a régi WP hibák már nincsenek és alapfelhasználásra (szövegszerk., böngészés) jól használható a continuum :-)
I humbly and respectfully decline™
-
junior11
veterán
Na este egy Lumia, ez is ritka itt Várjuk ezerrel!
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
mg1992mg
senior tag
Tetszetős telefon, kamerás képességekre, meg hogy hol tartanak az alkalmazások, kíváncsi vagyok. De az az igazság, még mindig túl sok minden hiányzik alkalmazások terén, hogy visszaváltsak rá. Pedig a 930, mint telefon, nagyon bejött. Imádtam a kialakítását, a kameráját, csak hát az alkalmazások...
-
csabi94
őstag
A cégnél nem tudom nézni.
Na de amint hazaértem, ez lesz az első! -
HKorn
veterán
óó jessz, végre!
Run&Ride
-
varesz11
tag
Sajnos én sem tudom nézni élőben, így itt hagyok egy kérdést/kérést.
Hello-ról mindenképpen emlékezzetek meg részletesen ha lehet. Nagyon érdekelne a véleményetek, felveheti-e a versenyt az ujjlenyomatolvasókkal sebesség, illetve hatékonyság terén?
-
torma99
aktív tag
Erre már nagyon régóta vártam, nagyon kíváncsi vagyok milyen az új vidóz kütyü.
Akksiról sok rosszat lehet hallani, de van olyan build , ami azért kíméletesebb vele (gsmarena fórum szerint legalábbis) azért ezt az akksikérdést remélem napirendre lehet tűzni, valamint nagyon remélem, hogy nem WP Hater fogja tesztelni, jó lenne objektív bemutató az új sorozatról.
-
gretzky77
veterán
Akksi szerintem nem rosszabb mint bármelyik másik csúcstelóé nekem sok nyúzással kb G4 szintjét hozza! Normál használattal az egy nap bőven meg van sztem, sajnos mostanában ez az átlag!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
razzorr
őstag
Na végre, megérkezett, nagyon vártam már az adást.
gretzky77 G4-hez képest hogy érzed? Tudom nem egy kutya, de pl.érdekelne a kamera meg úgy általánosságban a gyorsaság.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Nah ez várós lesz nagyon, utólag megnézem.
Engem speciel az érdekel, hogy mennyire lehet dolgozni rajta, email kliens, xch nagy ablakos módban is jó.ui: és remélem nem bone123 spec felolvasás lesz
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Kipróbáltam ezt a Continuum-ot / remélem jól írtam / , hát nekem bejött a dolog
Viszont még mindig ott van a fejemben, hogy ez vezeték nélkül lenne az igazi, vagy és/vagy megoldással.
A telefon nagyon jó, elismerésem tényleg, pedig nem vagyok W-s.
Remélem, hogy más gyártók is látnak majd fantáziát végre ilyen ,vagy hasonló megoldásokban.
@Saint_: Jól használható, volt szerencsém hozzá, roppant okosan van kitalálva Biztos csiszolható mint minden, de amit elsőnek sikerült vele tapasztalnom, az több mint király.
Jó a hardver is, a rendszer perfektül megy, apróságokban viszont még én se látok bele, mert ugye más vonalon hajtok mobilokat.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
-
Blyan
félisten
Hát... ez érdekes lesz. Kíváncsi vagyok a MA srácok mennyi és milyen bugokkal találkoztak.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
Daniel0520
csendes tag
Nagyon várom az adást, főleg hogy most váltottam Android-ról WP-re.
-
Amiens
tag
Végre!!!!
Amíg nem kezdődik, megnézem ki ez a Miranda Vance...
iPhone 11 Pro / LG G6 / Lumia 950 / Nokia E72
-
gretzky77
veterán
Bobtail amikor indítom a continuumot ott megkérdezi,hogy vezetékkel vagy vezeték nélkül akarom használni és a vezeték nélkült választom akkor megy miracaston a continuum?
woland köszönöm
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Locutus
veterán
Nekem 950XL van pár napja, mostmár sikerült is nagyjából belakni.
Igazából én eddig 99%-ban elégedett vagyok vele, szuperül működik mind a telefon, mind a wp10 rendszer is.
Apróságok vannak, dehát az minden telefonnál akad. Anyaghasználatra, meg az részleteket tekintve talán nem annyira finom készülék, mint egy csúcs Samsung pl, de cserébe gyorsabb minden, nem egy lomha dög érzetét kelti, és a kezdő képernyő sem döglött ikonokból, vagy kaotikus, akksi zabáló widgetekből áll, hanem szép egységes, és informatív.
Még az app kínálat is meglepően jó számomra storeban, kevesebbre számítottam. Bár én eleve nem lelkesedek már az android féle kaotikus rendszerért, a százezernyi szemétre való appal. Szerintem túltolták a testreszabhatóságot, ami már a megbízhatóság, és az átlátható egységes megjelenés kárára megy. Kevés dolog van androidon, ami hiányozni fog...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Fejvadi
nagyúr
Nem vagyok Win. párti, de ezt szívesen megnézem.
-
shunter
aktív tag
Az MS még anno bereklámozott olyan funkciót, amivel emulálni vagy a fejlesztők könnyebben tudnak portolni (már nemtom pontosan) ios ről és androidról. Ez mennyire igaz/működik jelenleg?
-
Воланд
titán
az android torolve lett, csak meg nem mondtak ki (ez amugy is hulye otlet volt), az ios meg 0.1 publikus preview allapotban van.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ToZo85
tag
Kép,hang OK!
-
Fejvadi
nagyúr
Kép, hang TUTI.
-
Daniel0520
csendes tag
kép és hang ok
-
shunter
aktív tag
Ahhha. Köszi az infokat. Nekem csak az app felhozatallal van bajom. Ezzel megoldották volna 😒 De akk bízzunk benne h a W10 re már szívesebben fognak fejleszteni. (jelenleg is wp s vagyok)
-
őstag
Szia!
Látunk, hallunk
-
igori
tag
Végre Bog!!!
-
confuser
senior tag
A 950XL kamerája semmiben nem tér el a 950-esétől.
-
addikt
Elég kopottasnak tűnik a kamera körüli gyűrű.
-
maste3mind
csendes tag
Engem az érdekelne hogy ezt az írisz scannelős dolgot, meg lehet kerülni, tehát más kép is fel leeht oldani a képernyőt? thx
-
domel
tag
PC-s programok futnak a telefonon?
Vagy a telefonra írt programok PC-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest