Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nyilván ha valaki most vesz monitort, 1080p-t vesz, nem is nagyon van más. De a meglévőt akkor sem sokan cserélik le. CRT más, azt igen, de LCD-t azért már ritkábban.
A felbontás a másik, amiért még ragaszkodok a monitoromhoz: szoktam játszani, de nem annyit, hogy beleöljek csomó pénzt egy erősebb CPU-ba meg komolyabb videókártyába. Így ideális az APU, mert az IGP 1280*1024-ben vígan elboldogul szinte mindennel, míg ugye full HD-ban már nem megy neki olyan könnyen - bár nem is ez volt a szempont a megalkotásakor, az csak egy kellemes grátisz, hogy kellően erősre sikeredett ahhoz, hogy értelmesen, kompromisszumokkal játszani is lehessen.
A nekem fogyasztás sem mellékes, nem is az éves megtakarítás miatt, hanem az UPS miatt, bár erősebb konfigurációt is elbírna, de egy i7+HD79xx kombináció már lehet, hogy nem lenne jó neki. Áramszünet, áramingadozás, miegymás, nyugodtabb vagyok, mióta UPS-re van kötve a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest