Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Apple Watch
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nyilván ha valaki most vesz monitort, 1080p-t vesz, nem is nagyon van más. De a meglévőt akkor sem sokan cserélik le. CRT más, azt igen, de LCD-t azért már ritkábban.
A felbontás a másik, amiért még ragaszkodok a monitoromhoz: szoktam játszani, de nem annyit, hogy beleöljek csomó pénzt egy erősebb CPU-ba meg komolyabb videókártyába. Így ideális az APU, mert az IGP 1280*1024-ben vígan elboldogul szinte mindennel, míg ugye full HD-ban már nem megy neki olyan könnyen - bár nem is ez volt a szempont a megalkotásakor, az csak egy kellemes grátisz, hogy kellően erősre sikeredett ahhoz, hogy értelmesen, kompromisszumokkal játszani is lehessen.
A nekem fogyasztás sem mellékes, nem is az éves megtakarítás miatt, hanem az UPS miatt, bár erősebb konfigurációt is elbírna, de egy i7+HD79xx kombináció már lehet, hogy nem lenne jó neki. Áramszünet, áramingadozás, miegymás, nyugodtabb vagyok, mióta UPS-re van kötve a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Arc Raiders
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Apple Watch
- Synology NAS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest