Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyakdam

aktív tag

Én is hozzászólnék a témához.

Mire használható az APU?

1. Laptopoknál szerintem versenyképes lenne, ha nem erőltetnék mellé a plussz videókártyát, ezzel növelve az
    árát.

2. Asztali konfigba annak éri meg aki amúgysem venne 20e fölött videókártyát, mert keveset játszik és elég neki ha végigtudja játszani a játékot. Pl. Jó lenne a teszteknél, ha az APU-t egy G2020 és 7750 párossal, vagy egy G2140 és GT630 v. 6570 -el vetnék össze. Persze nem játékra gondolok, hanem a mindenapi programokra. Pl boot idő HDD/SSD, PDF és doksik nyitása, böngészők használata, képek megnyitása, másolási feladatok. Szerintem aki keveset játszik és átlagfelhasználó az említett dolgokkal többet találkozik. Itt biztos vagyok, benne hogy gyorsabb az APU mint az említett konfigok amik árban kb ott vannak mint egy 5800 vagy 6800-ás. És biztosvagyok benne, hogy tartósabb darabok is hosszútávon az említett APU-k, mint a gyengébb procik, mivel idővel a programok használata során csak nő a szakadék közöttük.

Játékra nem szabad APU-t venni!

Egyébként az árakat megnézve, a CPU-ereje alapján vannak beárazva a procik. Tehát az 5800K és 6800K az
    i3-ak szintjén mozog, de ezt a tesztek is alátámasztják. Tehát aki i3 erejét szeretné + diszkrét videókártya, annak is jól jöhet az említett két APU.

Új hozzászólás Aktív témák