- iOS alkalmazások
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koris
aktív tag
válasz
MikeWazowski #5 üzenetére
😏
-
Pot$imanu$
tag
kézenfekvő megoldás lenne
-
Matada2.3
veterán
A Moto példájából kiindulva: Tök jó telefonok egy-két évig, pár innovatív közös projekt, aztán lezárul a szabadalmak átvétele és dobják is tovább valakinek, aki szenvedni fog a márka integrálásával és lesz megint 1 év zuhanás..
Nem tudom mennyire tesz majd jót ez az egész a HTC-nek, ha megtörténik.
-
Aryon87
félisten
válasz
enginev3.0 #19 üzenetére
U11 is jó. Igaz első HTC-m, azért írom. Legtöbb ember tokot tesz rá, így a hátlapi design már feledésbe menne, innentől kezdve hol a gond?
-
.Szaki.
addikt
válasz
enginev3.0 #15 üzenetére
Végülis a Pixel nem sikerült rosszra, ha azon az úton haladnak nem lehet rossz, nem?
-
mark!
őstag
válasz
enginev3.0 #15 üzenetére
htc volt a legelső az android iparban, letették az első alapkövet. az pedig az ő bajuk hogy csúcskategóriába gyártanak jó telefont.
de egy google+htc kooperáció sose rossz -
fornettisuti
veterán
Engem inkább az érdekelne, hogy Magyarországról is lehessen a Play áruházból Pixel készüléket vásárolni.
-
mark!
őstag
nagyot lendítene rajtuk.
-
törölt tag
Én megtudnék barátkozni a gondolattal.
Szeretem a HTC -t,az U11 pl. kifejezetten szimpatikus,de lássuk be azért nekik már elég régóta nem megy...
Inkább vásárolja fel a Google,mint valami kínai gyártó,vagy bárki más,
vagy neadj isten csődbe menjen&eltűnjön. -
vicze
félisten
Coolpad-ot a LeEco gyakorlatilag felvásárolta, és a cég ugyan arra sorsra jutott mint a teljes LeEco csoport, márciusban a LeEco-val együtt felfüggesztették az értékpapír kereskedést és vizsgálat alá került a cég.
Mondjuk úgy a tökerestől messze van, ahogy a Xiaomi se, és a ZTE se(tavaly már csúnyán veszteséges volt a cég).
-
bitblueduck
senior tag
a komolyabb hardver/szoftver integráció csökkenthetné az Android fragmentáltságát, elősegítené a mobilközpontú céges fejlesztéseket és azok még több felhasználóhoz való eljuttatását (Google Lens, AR Code, Assistant stb.), illetve gazdasági és jogi oldalról is előnyöket hozna (például az EU androidos vizsgálódásában).
ezt komolyan is gondolta, vagy csak össze kellett szedni 3-4 pontot valahogy? -
Aryon87
félisten
válasz
MikeWazowski #5 üzenetére
-
slimshady
senior tag
Kíváncsi vagyok ebből mi sül ki.
-
MikeWazowski
veterán
"Mit hozhat a Google-nek a HTC felvásárlása?" - veszteséget!
-
zozzo72
aktív tag
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Legfeljebb majd eladják.. 😈
-
enginev3.0
félisten
Csak ne hagyjanak túl nagy szabad kezet a gyártónak, mert ha ugyan így folytatja, akkor semmi értelme nem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest