- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biscuit
aktív tag
válasz
fatpingvin #15 üzenetére
"ha ez full integrált akkor sorry benéztem valamit"
Konzumer szinten eléggé elenyésző számú intel prociban nincs Igpu!
-
biscuit
aktív tag
válasz
fatpingvin #11 üzenetére
Ezt még meg is értem, de ahol én jártam ott nem volt semmiféle VM a gépeken. Nemes egyszerűséggel fogalmunk sem volt minek kellett 2 kártya a gépekbe!
(a következő rendszergazdi aki odakerült kapkodta is ki a kártyákat, mert feleslegesek voltak)
-
biscuit
aktív tag
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
"az hogy 2.5G Ethernet gerinchálózatot gyakorlatilag sehol nem csinálnak, direkt linknek meg minek kettő?"
- De ha csinálnak CAT6ot oda épp jó a 2.5G-s hálókártya (hogy miért kettő, no az számomra sem világos, bár láttam olyan
elborult elméjűrendszergazdát, aki a kliens gépekbe 2 kártyát szerelt aztán mindet szépen feldugdosta ugyanarra a switchre... senki sem értette...)"félre ne érts semmi bajom vele, csak nekem így első közelítésre nem teljesen egyértelmű hogy ez most mi akar pontosan lenni."
- Nem, nem értettelek félre, csak nem értettem mit nem értesz azon, hogy gyorsabb az interfész mint, ha csak Gigabites lenne, de így már villamos!
"kicsit olyan svájci bicska feelingjkee van amit akor szerez be az ember ha pontosan nem tudja mire akarja használni, mindenre alkalmas de semmire nem optimális."
- Mondjuk ebben egyetértünk. Mondjuk a hardveres headroom sosem baj, talán időtállóbb abban a felhasználási környezetben ahová végülis kerülni fog.
Na jah, mondjuk ilyenkor pont jól jön! Vagy pl ha ip kamerákat telepít az ember és az egyikkel a hálózaton van, a másikkal meg konfolja a következő telepíteni kívánt kamerát.
-
biscuit
aktív tag
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Melyik része nem érthető?!?!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest