Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Serricon
üzenetére
Hol szerezted be a mostani lapot ?
Ha több alhálózat, az megoldható egy kábelen is vlan segítségével, csak egy managelhető switch kell hozzá.Épp most csináltam próbából egy olyan vlan-t ami le van választva az egész hálóról, igaz kicsit kellet mászkálni a pfsense menűjében, de meglett !
Amúgy jobb is ha vlan on használjuk, mert ha még be is jönnének a pfsenséhez nem férnek hozzá (külön manage portot feltételezve a routeren, és a megfelelő szabályokat
Most épp 420 / 203 at mértem a pfsensen keresztül
feltöltésnél, speed test , 100 % ot jelzett a procira.Amúgy az a döbbenet, hogy a gyors PPPOE kapcsolatokat 500 és 1000 a legtöbb eszköz képtelen kezelni.
Még nagyválallati hardweres tűzfalak is csak max 100 Mbit környékén és elfogy a processzor belőlük, itt akár milliós eszközök is lehetnek.Gyakorlatilag csak a UBIQUITI EdgeRouter™ Lite és pro (HW nat bekapcsolása után), azokat nem néztem, amig nem tudnak vlan-t kezelni, mert azt gondolom, hogy ez alap egy valamire való eszköztől.
Az a baj, ezzek a PPPOE vel, hogy lassú dsl kapcsolathoz találták ki őket.
Nem tudom, hogy az optika hálózatokon miért nem tud menni DHCP vel, mindenkinek az életét megkönnyítenék a szolgáltatók.Dedikált HW ert hol, és mennyiért lehet venni a pfsense alá, érdemes-e ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Parfüm topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Apple asztali gépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest